Podeli:
Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Marija Šerifović ceo honorar od 4. koncerta u Sava centru doniraće Anji Stojanović, devojci koja je u požaru na Novom Beogradu izgubila majku, oca, brata i dva psa.

Pevačica se ovim povodom obratila svojim pratiocima na Instagramu.

“Vi koji živite u Beogradu verovatno znate za nevolju koja se dogodila na Novom Beogradu i požar u kojem je život izgubilo 6 ljudi”, počela je Marija.

PROČITAJTE JOŠ

“Na društvenim mrežama se već 48 sati deli informacija vezano za devojku koja se zove Anja, koja je ostala bez oba roditelja, brata i dva kućna ljubimca. Akcija je u toku, uplaćuje se novac za Anju, pa vas sve molim da uplatite koliko imate. Kad ostanete bez ičega, ta mala pomoć znači”, rekla je Marija.

“Što se mene lično tiče, znate da je 26. marta trebalo da odrzim 4. koncert, koji je u ovom trenutku pomeren za april. Ako to bude tako, super, a ako budemo u problemu sa svime što nas okružuje – pomerićemo ga nekad za maj.”

“Htela sam da kažem da ću ja svoj kompletan honorar od 4. koncerta predati Anji i ovim putem apelujem na sve svoje zaposlene da se odreknu makar dela honorara od 4. koncerta, da jednoj mladoj devojci koja ima 22 godine pomognemo, da joj život makar bude lakši, jer ne smem ni da zamislim kakva je to situacija, katastrofa i užas”,poručila je Šerifovićeva.

Podsetimo, požar je izbio 22. marta, u višespratnici u Ulici Milutina Milankovića na Novom Beogradu.

Vatrena stihija je buknula u 4.10 sati na osmom spratu zgrade, u stanu u kojem živi nepokretan čovek (61) sa majkom, a zatim se proširio sve do desetog. Pored nepokretnog čoveka, stradali su i tročlana porodica i bračni par.

Potpuno je izgorelo osam stanova, a vatrogasci su zatekli stravične scene – ugljenisana tela i uništene stanove.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.