Prijatelji Anje Stojanović (25), koja je u subotu u požaru na Novom Beogradu izgubila oca, majku i brata, objavili su apel na društvenim mrežama kojim traže pomoć za ovu devojku, kojoj je ova tragedija odnela najmilije, ali i mesto za život.

Stojanovićeva je u požaru u Bulevaru Milutina Milankovića na Novom Beogradu izgubila brata Aleksandara (26), kao i roditelje Zorana (52) i Ljiljanu (51).

Ovoj porodici je stan do temelja izgoreo, a na sreću, Anja se u trenutku požara nije nalazila u svom domu, pa je uspela da izbegne smrt. Njeni prijatelji objavili su danas apel na društvenim mrežama, kojim apeluju na sve građana da pomognu koliko mogu Anji, kako bi mogla da nastavi svoj život.

Građani koji žele da pomognu, mogu to da učine, tako što će uplatiti novac na sledeće brojeve računa:

Dinarski račun: 165000700881285847

Devizni račun: RS35165000700881286623

Podsetimo, stravični požar dogodio se u subotu oko četiri sata ujutru, a u njemu je tragično nastradalo šest osoba. U jednom stanu nastradali su bračni par Zoran (52) i Ljiljana (51) S. kao i njihov sin Aleksandar S. (26), u drugom takođe supružnici Aleksandar (47) i Marija (45) N., dok je u trećem pronađeno telo nepokretnog muškarca koji još uvek nije identifikovan.

Sumnja se da je upravo u stanu ovog muškarca izbio požar, odnosno da je vatru izazvala upaljena cigareta.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram