Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dečko je došao da je podrži na promociji nakita koju je sinoć održala.

Voditeljka Marija Kilibarda već tri godine uživa u ljubavi sa Banetom Vučelićem, a do sada nismo imali priliku da ih vidimo zajedno u javnosti.

PROČITAJTE JOŠ

Kilibarda je odlučila da svoj emotivni život čuva ljubomorno samo za sebe, a a sinoć je napravljen presedan, kada je na njenoj promociji kolekcije nakita, izabranik došao da je podrži.

Sve vreme su bili jedno uz drugo, smeškali se, razgovarali sa prijateljima, a Kilibarda je otkrila da li će uskoro izgovoriti sudbonosno „da“ i da li je prstenje spremno.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Nema burme još uvek, ne, ja neke stvari saznajem iz medija, to pišu tako… Nismo još ‘dobacili’ do prstenja. Ponekad se zabavljam kad čitam te naslove. Često se i iznerviram“, kazala je na početku Marija Kilibarda.

„Ne bih krila takve stvari kao što su brak, burma. Obećavam da ću reći medijima, evo… Tu smo, živimo ljubav, sreću, pokušavamo stvarno da živimo u partnerstvu jednom. Bila je i korona, dve godine… Znate, kad stupite u odnos sa nekim, pa vas odmah zaključaju, onda nemate kud! Vi se upoznajete i sve ono najgore i ono najbolje izlazi iz vas“, navela je Marija.

„Vi se dopadnete jedno drugom i odjednom ste zaključani… Onda tu nastane ili totalni kolaps ili kreće jedna duboka ljubav. Da kucnem u neko drvo, evo, kod nas je bilo ovo drugo“, kazala je Marija.

BONUS VIDEO: TOP 5 srpskih lepotica koje nisu radile plastične operacije

Komentari

Svi komentari (0)