Maričić iz karantina: Pogledaj strah u oči, pobedićeš

Showbiz 30. mar. 202013:44 > 14:36
Podeli:

Voditelj Andrej Maričić, koga popularno zovu srpski Ber Grils, oglasio se iz karantina u kome se trenutno nalazi u svom domu u Srbiji, te je svojim pratiocima poručio da će "pobediti strah", ali i da je nova epizoda njegove emisije "Bez granica sa Andrejem" dostupna na Jutjubu.

Naime, voditelj je nakon povratka sa Tajlanda u kućnoj izolaciji, odnosno karantinu, te se sada ponovo oglasio na Instagramu, napisavši da je strah dobar, kao i da će ga pobediti.

PROČITAJTE JOŠ

„Strah. Dobar je. Trgne te. Oprezan si. Često ne vidiš izlaz, ali zastani, duboko udahni, pogledaj ga u oči. Pobedićeš“, napisao je Maričić.

On je takođe obavestio pratioce da je nova episode njegove emisije dostupna na Jutjubu, te da će tako biti i sa svakom narednom, odmah po emitovanju na televiziji „N1„.

Podsetimo, Andrej je zajedno sa grupom državljana Srbije bio “zarobljen” na Tajlandu bez mogućnosti da se vrati kući.

Kako je ranije izjavio za Nova.rs, prekinuo je snimanje u Laosu da bi pokušao da uhvati poslednji let za Beograd, ali su aerodromi zatvoreni nakon što je stigao u Bangkok.

“Trenutno se nalazim u hotelskoj sobi u Bangoku iz Laosa gde sam snimao četiri nedelje i vratio sam se ranije da bih nekako uhvatio let do Bograda. Sve je bilo moguće, međutim, kada sam došao do Bangkoka zatvoren je beogradski aerodrom”, rekao je voditelj za tada za Nova.rs.

Detaljnije o tome možete čitati u ekskluzivnom intervjuu koji je voditelj Andrej Maričić dao za Nova.rs OVDE.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.