Maričić iz karantina: Supruga mi je okačila hranu o kvaku

Showbiz 25. mar. 202014:01 > 14:15
Podeli:
Foto: Instagram/andrej.maricic

Voditelj Andrej Maričić koji do nedavno bio "zarobljen" na Tajlandu, uspeo je da se vrati u Srbiju. On je na društvenim mrežama objavio da se trenutno nalazi u kućnoj izolaciji, te da jedva čeka da zagrli svoju suprugu.

Kako je napisao na društvenim mrežama, trenutno se nalazi u izolaciji u svojoj kući, a supruga mu je donela hranu i „okačila“ je na kvaku pored.

PROČITAJTE JOŠ

„Danas sam posle mesec dana video svoju suprugu, na stepeništu ispred zgrade, pet metara od sebe. Došla je da mi donese hranu. Zakačila je kesu o kvaku. Još dvadeset sedam dana i moći ću da je zagrlim i izljubim. Čekam taj momenat“, napisao je voditelj na Instagramu.

Informacije o tome da je dobro i kod kuće, stižu nakon nekoliko dana neizvesnosti u kojima je Andrej zajedno sa grupom državljana Srbije bio “zarobljen” na Tajlandu bez mogućnosti da se vrati kući.

Kako je ranije izjavio za Nova.rs, prekinuo je snimanje u Laosu da bi pokušao da uhvati poslednji let za Beograd, ali su aerodromi zatvoreni nakon što je stigao u Bangkok.

“Trenutno se nalazim u hotelskoj sobi u Bangoku iz Laosa gde sam snimao četiri nedelje i vratio sam se ranije da bih nekako uhvatio let do Bograda. Sve je bilo moguće, međutim, kada sam došao do Bangkoka zatvoren je beogradski aerodrom”, rekao je voditelj za tada za Nova.rs.

Detaljnije o tome možete čitati u ekskluzivnom intervjuu koji je voditelj Andrej Maričić dao za Nova.rs OVDE.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.