Foto:Privatna arhiva

Voditeljka Dragana Katić od ranog jutra je u kuhinji, gde se pozabavila farbanjem uskršnjih jaja.

Budući da joj svi kućni poslovi idu od ruke, voditeljka ima svoje cake koje koristi i za dekorisanje jaja, pa je za Nova.rs otkrila svoj glavni trik.

PROČITAJTE JOŠ

„Nema mnogo trikova, samo jedan. Moje pravilo je da ubacim što više farbe da bih dobila crvenu boju. Eto, nema drugog uputstva. Ništa drugo ne radim sa jajima, osim onoga što bi svi trebalo da znaju, a to je da moraju biti hladna da ne bi popucala. To sam naučila od drugih ljudi“, rekla je Dragana, koja je do podneva završila farbanje jaja, kako bi se mogla posvetiti ostalim pripremama za najveći hrišćanski praznik, koji će dočekati sa svojim sinovima Bojanom i Bobanom.

„Pozdrav! Ja sam i ovog Velikog petka, kao i svake godine na na Veliki petak, bila vredna. Ustanem jako rano i prvo šta uradim – ofarbam jaja. Naravno, ovo je moja čuvarkuća. Ona za Uskrs stoji ovde, a onda ima svoje počasno mesto u kući. Nadam se da ste i vi bili vredni. Želim vam srećan i blagosloven Vaskrs, da ste živi i zdravi“, poručila je Dragana u videu koji je snimila za naš portal.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.