Majka Tanje Savić: Kakav Draško, jedva se otarasila jednog, šta će joj sad muž

Showbiz 22. nov. 202120:47
Podeli:
Tanja Savić. Foto: Zoran Lončarević

Odnos Tanje Savić i Draška Stanivukovića intrigira javnost već nedeljama, a sada je njiho odnos prokomentarisala pevačicina majka Živana.

Pročitajte još:

Iako prvenstveno nije želela da daje izjavu za medije, ona je sada prokomentarisala odnos svoje ćerke i Stanivukovića.

„Nađite nju, pa pričajte sa njom. Nisam videla nikog. Imali smo koronu, bili smo u izolaciji. Ranije sam kupovala novine kada se Tanja takmičila u “Zvezdama Granda”, a sada imam telefon pa čitam. Ništa nije tačno. Kakav Draško? Jedva sam se oterasila od jednog (prim.aut. Dušan Jovančević), šta će joj sada muž. Ne treba joj. O tom potom. Ne mogu nikom da zabranim, ali sada su joj deca tu i ne traba joj niko. Sada treba da čuva decu“, rekla je ona za Blic, pa odgovorila na izjavu Draškove babe da mu ne treba da se skrasi „pored žene sa dvoje dece“:

„I ja bih isto tako rekla. Šta ima veze šta je rekla. Svi smo živi ljudi. Nikog nisam videla ni čula.

Podsetimo, Tanja Savić i Draško Stanivuković su navodno u vezi od janura ove godine, kada su zabeležene njihove zajedničke fotografije sa Jahorine, a postoje i snimci sa Tanjinog nastupa na kojima su zagrljeni.

Kada je u javnost dospela informacija o ovoj aferi, pevačica i političar su već okončali vezu, i to navodno zbog njegovog neverstva. Međutim, pevačica mu je navodno sve oprostila i njihovoj ljubavi dala još jednu šansu.

BONUS VIDEO: Tanja Savić o navodnoj aferi s Draškom Stanivukovićem

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar