Foto: EPA-EFE/J.J. Guillen

Italijanska zvezda, Mahmud, novom numerom „Zero“ još jednom nam je dao uvid u novi album „Ghettolimpo“ koji je ovom prilikom najavio za 11. jun.

Predstojeći album označiće i novo poglavlje za ovog pop izvođača, koji od svog prethodnog studijskog izdanja „Gioventù Bruciata“ sve više flertuje sa drugim žanrovima i gradi svoje mesto u urban-popu.

PROČITAJTE JOŠ

Prvi singl koji nas je uveo u priču sa novog albuma bila je snažna balada „Inuyasha“, koju je Mahmood predstavio u februaru, a na „Ghettolimpo“ albumu naći će se i nama poznate „Rapide“ i „Dorado“, kao i nova numera – „Zero“.

Mahmood je „Zero“ napisao za istoimenu Netfliksovu seriju, čiji je ujedno i soundtrack, a gostovao je i kao muzički urednik jedne epizode.

Mahmud je svetsku publiku u potpunosti osvojio pretprošle godine singlom „Soldi“ koji je odneo pobedu na Sanremo festivalu, a zatim zauzeo drugo mesto i na ESC 2019. Upravo ta numera našla se na „Gioventù Bruciata“ albumu koji je uživao veliku pažnju publike i ostvario neverovatan uspeh. Italijanski pevač i muzičar od tada neprekidno radi na novom studijskom izdanju u koji smo uvid imali kroz singlove „Rapide“, „Dorado“, „Inuyasha“ i novi „Zero“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar