Luksuz na srpski način: Najskuplje kuće domaćeg džet-seta

Showbiz 14. jun. 202008:30
Podeli:
Lepa Brena, Vera Matović i Svetlana Ceca Ražnatović Foto:Filip Krainčanić/Zoran Lončarević/Nemanja Jovanović/Nova.rs

Naše estradne ličnosti godinama su štedeli novac koji su zaradili tokom dugogodišnjih karijera kako bi sebi priuštili luksuzne nekretnine u kojima danas žive.

Njihovi raskošni domovi godinama unazad privlače pažnju javnosti, a i često se spekuliše koliko je novca uloženo u njih.

Vila Svetlane Cece Ražnatović nalazi se u elitnom beogradskom naselju Dedinje i prostire se na 1000 kvadrata. Ova kuća počela je da se gradi u proleće 1993. godine, a zidovima uglavnom preovlađuje kamen. Unutrašnjost doma takođe je luksuzno opremljen, a tu je u bazen, kao i teretana i sala za proslave.

Foto:E-Stock/Konstantin Bacetić

Raskošna kuća pevačice Lepe Brene nalazi se na Bežanijskoj kosi, a spoljašnji zidovi vile urađeni su od crvene cigle, koji je jedan od skupljih materijala. Takođe, ona ima prostrano dvorište, ali i pomoćni boravak koji je takođe veoma prostran. Inače, pevačicina nekretnina važi za jednu od najskupljih u ovom delu Beograda.

Zdravko Čolić Čola 2010. godine sa porodicom se preselio u novu vilu na Košutnjaku, za koju je navodno izdvojio 850.000 evra. Pre toga, Čola je živeo u naselju Mačkov kamen na Dedinju, a ovde se preselio kako bi se sklonio od gradske gužve, te sada sa porodicom uživa u miru, ali i luksuzu.

Pevačica Vera Matović poseduje jednu od najskupljih kuća u Beogradu koja se nalazi u blizini groba Josipa Broza Tita na Dedinju. Naime, ona je za ovu nekretninu platila 3,8 miliona evra, a jednom prilikom je istakla da je sve to zaradila svojim radom i trudom kako bi danas uživala u ovakvom domu.

Foto:Screenshot/Youtube/Paparazzo Lov

Penthaus Jelene Karleuše na Dedinju navodno košta pola miliona evra, a unutra ima i svoj lift, ali i prostrano dvorište, kao i bazen. Jelena ovde živi sa suprugom Duškom Tošićem i ćerkama Atinom i Nikom.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Dagana Mirković i njen suprug Toni Bijelić pre desetak godina postali su vlasnici dvorca u Austriji. Velepni zamka Ebenfurt nalazi se nadomak Beča i odiše raskošom.

Pevačica Jana Todorović takođe živi u dvorcu, iako je za to malo ko znao. Naime, nedavno se pojavila vest da je ona vlasnica dvorca koji se zove Kago Todorović i koji je urađen u baroknom stilu s notom renesanse. Ovaj raskošni zamak smešten je u Postbauer-Hengu, mirnom delu predgrađa Nirnberga u Nemačkoj, a pevačica se nedavno i fotografisala ispred svog doma.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.