"Kada nemaš izbora pred sobom onda moraš da guraš svom silom napred i da se ne osvrćeš. To je jedini lek. U periodu kada mi je baš bilo teško ja sam plakala svaki put kada mi se plakalo i smejala sam se svaki put kada mi se nije smejalo", ispričala je za Nova.rs pevačica Ljupka Stević kako se izdigla iznad ljubavne propasti, ali i kakve posledice trpi zbog toga.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Ljupka Stević konačno je stala na noge i dostojanstveno uspela da se izdigne iznad cele situacije koju su joj nametnuli ljubavni jadi. Poznato je da je Stevićeva u septembru prošle godine napravila pravi skandal kada je razlupala dva skupocena automobila tadašnjem dečku i bivšem načelniku saobraćajne policije Dragiši Simiću Simketu jer ga je uhvatila u prevari. Kao i svakoj ženi, i Ljupki je trebalo dugo da preboli bivšeg sa kojim je bila 10 godina u vezi. Uprkos tome što je sebe stavila na prvo mesto i zatvorila prošlost, na nju je sve ostavilo posledice, pa danas i ne može baš da veruje muškarcima, iako želi da upozna pravog i u bliskoj budućnosti zasnuje porodicu.

„Neka zvuči kao neki savet koji mogu dati devojkama. Jako brzo sam sve to prebrodila jer te život stavi u tu situaciju da nemaš izbora i da moraš da nastaviš dalje. Kada nemaš izbora pred sobom onda moraš da guraš svom silom napred i da se ne osvrćeš. To je jedini lek. U periodu kada mi je baš bilo teško ja sam plakala svaki put kada mi se plakalo i smejala sam se svaki put kada mi se nije smejalo. To je stvarno lek“, rekla je pevačica i dodala da su sv muškarci lažovi.

Ljupka Stević Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Pa jesu. da, jesu svi muškarci lažovi“, kazala je ona.

Ljupku je poslednjih godinu i po dana poterao neki maler, pa joj je i stan opljačkan. Ona kaže da je krivac uhapšen, a da je pljačka bila planirana.

Ljupka Stević Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Hvala bogu, radilo se celo leto, a i još uvek traje zimska sezona. Naravno da kada neko odnese veliku količinu novca pogodi čoveka. Međutim, ja sam doživela više psihički stres zbog činjenice da mi je neko bio u stanu i rovario po mojim stvarima. Jako je to loše i još uvek se nisam oporavila od tog stresa i šoka. Živim mirno, ali uvek je prisutan taj strah. Strahujem od toga da li će nešto da se desi kada se zaključaju vrata. Ne znam koliko će mi vremena trebati da se skroz oporavim. Pronađen je krivac. Ne poznajem ga lično, ali bilo je tipovano. Bitno da je uhapšenŽ“, rekla je pevačica.

Ceo razgovor sa Ljuškom Stević pogledajte u prilogu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Mili za Nova.rs otvorio vrata novog studija

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar