Ljupka Stević: Konačno živim, muškarac mi ne treba

Showbiz 27. jun. 202118:06
Podeli:
Foto: E-Stock/Caslav Vukojicic

Pevačica Ljupka Stević priznala je da joj muškarac nije potreban za sreću, te da joj više prija kvalitetna sloboda nego loša veza.

Nakon što je prošle godine Ljupka Stević u besu polupala i oštetila dva automobila u vlasništvu bišeg partnera, generala policije Dragiše Simića Simketa, prilikom čega je zadobila povrede i završila na VMA, pevačica je potpuno promenila način života.

Ljupka Stević Foto: Zoran Lončarević

U razgovoru za Nova.rs Stevićeva kaže da joj ništa ne fali u životu jer je sama sebi dovoljna.

„Muškarac? Šta će mi sad? Leto je, kreću nastupi, sedeljke… Zaista mi nije potreban partner trenutno jer sam konačno počela da živim i uživam. Ne pljujem po svojoj prošlosti, ali falila mi je sloboda, odnosno kvalitetna sloboda. Ne kažem da ne bih volela da se zaljubim i naiđem na pravog, ali putam da vreme to odredi. Niti tražim, niti se interesujem. Znam da će taj pravi naći mene kad se najmanje budem nadala, mada ni ne razmišljam o tome“, rekla je Ljupka.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica ističe da radi na novim projektima, a počela je i da radi nakon duže pauze zbog koronavirusa.

„Krenulo je sve po starom i vraćamo se u normalu. Pripremam nešto novo, nadam se da će u skorije vreme biti završeno pa da iznenadim publiku kako dolikuje. Krećem i s nastupima i zaista sam se svega uželela“, rekla je pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

 

Komentari

Vaš komentar