Ljubinka Klarić o sramnim napadima na Markovića: Ma ko ste vi, gospođo Kisić?

Showbiz 19. dec. 202112:4312 komentara
Podeli:
Ljubinka Klarić i Darija Kisić Tepavčević
Ljubinka Klarić i Darija Kisić Tepavčević Foto: Ivan Dinić/Nova S/Vesna Lalić/Nova.rs

Nakon krajnje sramnih napada na reditelja Gorana Markovića od strane istaknute predstavnice režima, ministarke Darije Kisić Tepavčević, oglasila se i glumica Ljubinka Klarić.

Pročitajte još:

Kako je Goran ostvaren i izuzetno poznat u svom poslu, očekivano je bilo da i domaći glumci daju svoj sud o čitavoj situaciji, a jedna od direktnijih objava došla je od glumice Ljubinke, koja je otvoreno stala na stranu pomenutog režisera.

„Ma ko ste vi, gospođo Kisić da dajete sud o Goranu Markoviću? Kakav blam“, napisala je Ljubinka na svom Instagram profilu u okviru opcije stori.

Podsetimo, nakon krajnje sramne izjave ministarke Kisić o reditelju Goranu Markoviću oglasio se veliki broj ličosti s domaće kulturne scene, a među njima su Ceca Bojković, Sergej Trifunović, Tihomir Stanić…

Foto: Instagram/ljubinkaklaric

Ministarka Darija Kisić Tepavčević izvređala je na svom Instagram nalogu reditelja Gorana Markovića, iznoseći, kako je navela, anamnezu njegove bolesti.

„Кaže da je depresivano potišten. Govori da treba streljati predsednika Srbije Aleksandra Vučića! O krvi govori kao o vodi. Pričinjavaju mu se logori za ljude. Srbija mu je „dno dna“. Bernar Anri Levi mu je „vrh vrhova“! Ogroman novac koji je dobio od RTS-a za snimanje serija i filmova čuva za crne dane. U flešbekovima vidi Prag“, navela je između ostalog ministarka.

BONUS VIDEO:

Ceca Bojković o Dariji: Niko neće znati ko je ona, a Markovića će svi pamtiti

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar