24 minuta_ Gost Sergej Trifunović (deo 6)
Foto: Nova.rs/Video

Preskakanje terapije je uglavnom pogubno i dovodi do destabilizacije psihe. Kao autor 155 naučnih radova, Sisić Kapavčević bi trebalo da zna toliko, rekao je za Nova.rs glumac Sergej Trifunović povodom sramnog ministarkinog vređanja reditelja Gorana Markovića.

Napad Darije Kisić Tepavčević, ministarke za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije, na proslavljenog reditelja Gorana Markovića, prokomentarisao je za Nova.rs i Sergej Trifunović.

– Preskakanje terapije je uglavnom pogubno i dovodi do destabilizacije psihe. Kao autor 155 naučnih radova, Sisić Kapavčević bi trebalo da zna toliko – izjavio je poznati glumac kratko.

Ministarka Darija Kisić Tepavčević izvređala je na svom Instagram nalogu reditelja Gorana Markovića, iznoseći, kako je navela, anamnezu njegove bolesti.

„Кaže da je depresivano potišten. Govori da treba streljati predsednika Srbije Aleksandra Vučića! O krvi govori kao o vodi. Pričinjavaju mu se logori za ljude. Srbija mu je „dno dna“. Bernar Anri Levi mu je „vrh vrhova“! Ogroman novac koji je dobio od RTS-a za snimanje serija i filmova čuva za crne dane. U flešbekovima vidi Prag“, navela je između ostalog ministarka.

Bonus video: Sergej Trifunovic  – promocija knjige Stovariste

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare