Milica Milša i Žarko Jokanović Foto:Zoran Lončarević

Njenog vanbračnog sina je prihvatio kao svog.

Milica Milša i Žarko Jokanović godinama su u skladnom braku, a lepa glumica je jednom prilikom otkrila kako su se upoznali.

PROČITAJTE JOŠ:

„Prvi put smo se upoznali u Budvi, ali ja se toga ne sećam. Žarko tvrdi da pamti kako sam bila obučena, a meni ostaje da mu verujem na reč“, rekla je ona.

Njihova veza ni po čemu nije bila svakidašnja. Naime, Milica je supruga prvo zavolela, pa se onda zaljubila u njega, a Žarko ju je zaprosio pre nego što su se prvi put poljubili.

„Žarko me je zaprosio pre nego što smo se prvi put poljubili, a ja sam rekla ‘da’. Očigledno nisam pogrešila. Kroz druženje sam shvatila da je duhovit, šarmantan, inteligentan, elokventan. Imponovalo mi je koliko se trudio da me osvoji i da mi pokaže koliko me voli. Često kažem da sam ga prvo zavolela, pa se zaljubila u njega“, otkrila je Milica.

Foto:Zoran Lončarević

Venčali su se posle samo mesec dana veze, a na njihovoj svadbi bilo je čak 350 svatova. Milici je poseban problem predstavljao izbor venčanice, koju i dalje čuva.

„Ponuda u buticima nije bila bog zna šta ili ja nisam znala gde da tražim venčanicu, pa sam odlučila da mi je sašije moja drugarica Maja. Međutim, tu se umešao Antonije, koji je u filmovima gledao kako deca idu za mladom i nose veo, pa je tražio da i njemu to omogućimo. Onda smo morali i veo da dodajemo. Iako mi je prijateljica sašila i malu belu haljinu, toliko mi je bilo udobno u venčanici da nisam ni poželela da se presvučem. Te dve haljine i danas čuvam u svom ormanu“, dodala je ona.

Pre nego što je upoznala Žarka, Milica je tokom studija rodila sina Antonija. Ipak, Žarko je u svakom smislu ispunio očinsku figuru u njegovom životu.

Žarko Jokanović Foto:Zoran Lončarević

„Zaista smatram da su roditelji oni koji dete odgajaju, podižu, vaspitavaju, vole, tu su za njega… To mislim i za majke i za očeve. Biološki roditelji što se mene tiče ne znače ništa ako nisu pravi. Žarko i Antonije su pravi otac i sin, bolji od mnogih koji su biološki roditelji. Biologija za biologiju, ljubav za ljubav. Antonije je dobio pravog oca“, zaključila je Milša.

BONUS VIDEO: TOP 5 najzgodnijih srpskih glumica mlađih od 35

Komentari

Svi komentari (0)