Ljubav im pukla zbog 3.000 dinara, a sad Vesna ponovo peva kod Zorice

Showbiz 21. avg. 202120:27
Podeli:
Zorica Markovic Vesma Zmijanac
Vesna Zmijanac i Zorica Marković Foto:E-Stock/Miloš Rafailović/E-Stock/Časlav Vukojičić

"Ko se svađa, taj se voli. Mi ne možemo jedna bez druge. Nas dve smo podelile 300.000 dinara, a ne 3.000 dinara. Retko ko se na estradi toliko poštuje kao nas dve. Imamo i mi naših bubica, neka nešto pogrešno kažemo, ali nikad nismo jedna drugoj to zamerile", rekla je Zorica Marković za Nova.rs o Vesni Zmijanac, koja će večeras održati nastup u njenoj kafani umesto koncerta na Tašmajdanu.

Vesna Zmijanac i Zorica Marković zaratile su u novembru 2014. godine 3.000 dinara. Naime, Vesna je petkom pevala u Zoričinoj kafani, sve dok se se nisu posvađale zbog zarade koje su obračunavale po različitom kursu. Zmijančeva je tada bila ubeđena da ju koleginica po svirci zakidala za nekoliko hiljada dinara, dok je Markovićeva tvrdila da joj je odmah po završetku nastupa regularno isplaćivala po 180.000 dinara.

Foto: Instagram/zoricamarkovic_official

Vesna je tada otkazala i proslavu Nove godine koju je trebalo da radi u Zoričinoj tadašnjoj kafani, te se mesecima nakon toga nisu čule. Međutim, u avgustu naredne godine one su obnovile prijateljstvo, koje je staro preko tri decenije, i dogovorile odmor na Kubi. Iako više nisu prisne kao pre, one od tada neguju njihov odnos i povremeno se viđaju i čuju.

Vesna Zmijanac Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Međutim, stare drugarice opet obnavljaju saradnju. Markovićeva je nedavno otvorila kafanu „Prava priča“ u Beogradu, gde će večeras zapevati, ni manje ni više nego Vesna Zmijanac. Budući da je Vesni otkazan koncert na Tašmajdanu, ona će posle nekoliko godina opet nastupiti u Beogradu.

Pozvali smo Zoricu za komentar, koja nam je detaljno objasnila njihov odnos.

„Ko se svađa, taj se voli. Mi ne možemo jedna bez druge. Nije baš bila tolika svađa između nas dve, više su nas novinari zavadili nego što je to bilo tako. Pokušavali smo mnogi ljudi da od muve naprave magarca, inače je to tako u životu. Mi se družimo 35 godina i to je neraskidiva veza. Potpuno smo iste: u psihologiji, načinu života… Volimo njivu, livadu, paradajz, grašal, sadimo vrt, ali volimo i glamur. Imamo široku lepezu onoga što volimo istim žarom i što nam je zajedničko“, rekla je Zorica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorica Marković (@zoricamarkovic_official)

PROČITAJTE JOŠ

Markovićeva otkriva zbog čega je opet angažovala Vesnu da peva u njenoj kafani, te je dodala da li se plaši da opet ne dođe do pucanja prijateljstva zbog novca.

„Njen koncert na Tašu je otkazan, pa ćemo taj svet prebaciti ovamo. Koncert joj je bio rasprodat. Doduše, ne može moja kafana da primi toliko ljudi, ali sigurna sam da će opet biti prilike da je svi čuju. Nas dve smo podelile 300.000 dinara, a ne 3.000 dinara. Novac nam nije bitan, mi delimo ljubav i poštovanje tolike godine. Retko ko se na estradi toliko poštuje kao nas dve. Imamo i mi naših bubica, neka nešto pogrešno kažemo, ali nikad nismo jedna drugoj to zamerile. Posao je posao, a družba je družba. Iskoristila bih vaš cenjeni portal, koji mnogi poštuju, da najavim nastup Stoje Novaković u mojoj kafani koji je zakazan 27. avgusta. Znam da je to reklama, ali znam da je narod voli i hoću sve da pozovem na druženje“, rekla je Zorica za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar