Ljuba Bandović 7 godina ćutao o razvodu: Otkrio u kakvim je odnosima s bivšom

Showbiz 08. okt. 202116:13
Podeli:

Poznati glumac Ljubomir Bandović gostujući nedavno u emisiji "Balkanskom ulicom", prisetio se detinjstva, kao i dolaska na studije u Beograd, a prvi put se javno osvrnuo i na razvod od nekadašnje supruge Tatjane.

Bandović se sa bivšom suprugom Tatjanom, koja se bavi slikarstvom, venčao 2004. godine, a sada je u emisiji „Balkanskom ulicom“ otkrio da se razveo pre čak sedam godina, kada ga je voditeljka Vesna Dedić pitala ima li njegova supruga poteškoće da se s njim dogovori oko kućnih poslova.

Pročirajte još:

„Moja žena već dugo nema probleme sa mnom, jer smo mi razvedeni, ima sedam godina. Kroz razvod smo prošli normalno, kao i svi normalni ljudi“, rekao je glumac.

Bandović je, inače, ranije govorio o njihovoj borbi za potomstvo, a sada se ponovo osvrnuo na tu svoju veliku želju.

Ljubomir je jednom prilikom ispričao da su se supruga i on godinama borili za potomstvo, te i da su, ukoliko ne dobiju dete biološkim putem, bili spremni i na usvajanje.

„Moje muške želje su samo jedno – da se ostvarim u ulozi roditelja“, izjavio je svojevremeno Bandović.

Bandović je opisao i kako je izgledao njegov dolazak u Beograd i sa čim se sve suočavao tih devedesetih godina.

„Kad sam posle prve godine fakulteta dobio stipendiju Narodnog pozorišta, moj otac mi je dao 100 maraka i jasno rekao: ‘Sinko, za ne daj bože smo ti tu’. Onda shvatiš da moraš tih 100 maraka da razvučeš, a samo sobu preko puta faksa sam plaćao 75 maraka sa cimerom. Ostane ti 25 maraka da budeš mlad, da jedeš, da izađeš. Onda sam zasukao rukave i radio. Istovarao kafiće, radio kao obezbeđenje, u šanku, nije me bilo sramota ničega, osim da prosim i kradem“, rekao je Bandović i nastavio u dahu:

Ljubomir Bandović Foto:Fadil Šarki

„Mladi danas ne znaju ono što smo mi prošli i upoznali devedesetih godina, hteli to ili ne hteli, a to je imperativ življenja. Kad te satera u ćošak, nema veze koliko su ti nežne ruke i koliko si platio te patike koje ne bi da ukaljaš u nekom kanalu koji kopaš. Sve to postane irelevantno kad zakrče creva i kad ona koju voliš očekuje da je izvedeš na piće, a ti nemaš novac, nemaš ni od koga da pozajmiš, i onda moraš da se snalaziš.“

Ako ste propustili gostovanje Ljube Bandovića u emisiji „Balkanskom ulicom“, pogledajte ga u video prilogu na početku teksta.

Bonus video

Balkanskom ulicom: Gost Muharem Serbezovski

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar