Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Leontina Vukomanović ozbiljno je shvatila vanrednu situaciju zbog pandemije koronavirusa, pa se maksimalno izolovala sa ćerkom Lucijom, koju je dobila u braku sa violinistom Filipom Patom. Osim što brine o svom i zdravlju svoje ćerke, Leontina je, sudeći po fotografijama, drastično smršala, mada ona tvrdi drugačije.

PROČITAJTE JOŠ

Zbog svakodnevnog porasta zaraženih virusom Covid-19, među kojima su i njene kolege, pevačica izbegava svaki kontakt s ljudima jer smatra da je najbitnije sačuvati se u ovom zlu. Ona i svoje poslovne obaveze rešava putem telefona i mejla, a sastanke uživo odložila je do daljnjeg.

Ona je u razgovoru za portal Nova.rs otkrila na koji način se čuva i kakve je mere predostrožnosti uvela u svoj život.

„Što se čuvanja virusa tiče, klasično se ne viđam s ljudima. Onlajn putem održavam poslovnu komunikaciju. Ako i treba da gostujem na nekom TV snimanju, gledam da to bude na otvorenom i na distanci, mada sam i to redukovala. Nosim masku u prodavnici i gledam da obavim kupovinu za više dana, pa ni tamo ne idem bez preke potrebe. Putujem sa ćerkom na zabita mesta u Srbiji, bez mnogo ljudi. Isto tako, uživam u vremenu kod kuće i na vikendici koja je prilično izolovana“, rekla nam je Leontina.

Na pitanje da nam otkrije tajnu drastičnog mršavljenja, Leontina nam je dala neočekivan odgovor. Naime, ona tvrdi da ne drži nikakvu dijetu, a čak se i našalila na svoj račun.

„Nisam smršala nimalo, samo se namestim za slikanje (smeh)“, odgovorila je pevačica i vođa dečijeg hora „Čarolija“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar