Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Dok grupa "Hurricane" koja ove godine predstavlja Srbiju na Evrosongu u Holandiji radi na predstavljanju pesme "Hasta la vista", kojom će se naša zemlja ove godine takmičiti, Javni medijski servis predstavio je kompletan evrovizijski tim.

Naime, RTS je odlučio da se i ove godine poznata muzička imena nađu predstavnicama Srbije i svojim iskustvom doprinesu da se što bolje plasiraju, pa je odlučeno da u pratećem timu devojaka, kao prateći vokali budu Olga Popović i Mladen Lukić, te Leontina Vukomanović, koja će ujedno biti i vokalni pedagog srpskog tima.

Olga Popović je na evrovizijskoj sceni već nastupala i to 2012. godine u Azerbejdžanu kada je, kao prateći vokal i violinistkinja, bila deo sastava Željka Joksimovića, dok je prošle godine na „Pesmi Evrovizije“ bila prateći vokal u timu koji je bio sa Nevenom Božović u Tel Avivu.

Mladen Lukić; Foto: Zoran Lončarević

 

Mladen Lukić predstavljao je Srbiju na „Evroviziji“ u Lisabonu 2018. godine, kao glavni vokal sastava „Sanja Ilić i Balkanika“, a prošle godine je takođe bio prateći vokal u timu sa Nevenom Božović u Izraelu.

Leontina Vukomanović je dva puta bila u autorskom timu predstavnika Srbije na „Evrosongu, 2004. godine u Istanbulu sa Željkom Joksimovićem i 2015. godine u Beču sa Bojanom Stamenov.

PROČITAJTE JOŠ

Uz grupu „Hurricane“ u evrovizijskom timu, koji će, ukoliko ne bude promena zbog epidemije koronavirusa, predstavljati Srbiju na 65. „Pesmi Evrovizije“ u Roterdamu, biće i kompozitor pesme Nemanja Antonić, kao i Kosana Stojić koja je, uz Sanju Vučić, autor teksta.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.