Foto:Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Slavna Lejdi Gaga na Instagramu je objavila golišave snimke i pokazala da se sunča bez trunke šminke, ali i bez kupaćeg kostima.

Pop ikona je objavila kratki video u kojem pozira dok se sunča nenašminkana i s raspuštenom kosom.

Lejdi Gaga je na snimcima u toplesu, grudi je sakrila rukom, a pratiocima na Instagramu je poručila: „Neka vaša srca sijaju kao sunce“.

„Ti si zaista prirodna lepotica“, „Kakve obrve“, „Druga žena bez šminke“, „Tetovaža mnogo bolje izgleda kad nemaš ništa na sebi“, „Prelepa i bez silikona“, neki su od komentara.

PROČITAJTE JOŠ

Lejdi Gaga je inače nedavno prvi put javno govorila o užasu koji je preživela kao tinejdžerka, kada je bila žrtva silovanja.

„Proživela sam nešto što nikome ne bih poželela… Imala sam samo 19 godina kad je producent samo došao do mene i rekao mi da se skinem. Rekla sam mu ‘ne’ i tada je počeo da preti. Rekao mi je da će mi uništiti karijeru“, ispričala je ona.

„Nedeljama mi nije bilo dobro. Povraćala sam, a osoba koja me je silovala me je samo izbacila na put i poslala roditeljima. Dugo sam se samopovređivala, shvatila da to što radim činim kako bih pokazala ljudima da sam me boli umesto da im kažem istinu“, ispričala je Lejdi Gaga tada kroz suze.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)