Lejdi Gaga ispričala detalje silovanja koje je doživela

Showbiz 18. jun. 202110:03
Podeli:
Foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Na internetu se pojavio snimak iz emisije "The me you can't see" voditeljke Opre Vinfri, u kojoj je pop zvezda ispričala detalje silovanja koje je doživela kada je imala samo devetnaest godina.

„Producent mi je rekao – skini svoju odeću, a ja sam rekla ne. Otišla sam iz studija, a oni su mi rekli da će spaliti svu moju muziku. I nisu prestali… nisu prestajali da me pitaju da se skinem, i ja sam se samo zamrzla. Čak ne mogu ni da se setim“, rekla je Lejdi Gaga na početku kroz suze.

PROČITAJTE JOŠ

„Neću reći njegovo ime. Razumem MeToo pokret i razumem da se ljudi osećaju sigurnim dai zgovore ime svog zlostavljača, ali ja se ne osećam. Ne želim da se ikada više susretnem sa tom osobom“, dodala je pop zvezda.

Ona je takođe istakla da je u godinama koje su usledile, a zbog traume koju je proživela, dobila hronične bolove u celom telu.

„Sistem je toliko opasan. Godinama kasnije sam otišla u bolnicu, a oni su me odveli na pregled kod psihijatra. Ja sam tražila pravog lekara – pitala sam se šta će mi psihijatar kada me celo telo boli. Prvo me je bolelo celo telo, a onda ga nisma osećala. Bilo mi je i užasno muka. Nedeljama i nedeljama sam se osećala užasno. To je bio isti osećaj kao kada me je moj zlostavljač ostavio trudnu s 19 godina ispred kuće mojih roditelja“, ispričala je ona.

„Bilo mi je muka, povraćala sam. Zlostavljana sam mesecima. Bila sam zaključana u studiju mesecima“, rekla je ona.

Nakon ovakvog priznanja navodi da joj nije cilj da izazove sažaljenje kod drugih, već da pomogne i podrži i druge žrtve ovakvog zloostavljanja koje isto tako ćute kao što je i sama dugo tajila.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar