Foto:EPA-EFE/WARREN TODA

Lejdi Gaga (34) pobrinula se da njena publika širom sveta ne trpi ni tokom pandemije koronavirusa, pa je organizovala koncert koji bi, po svim prognozama, trebalo da bude najgledaniji onlajn nastup u kratkoj istoriji ove discipline.

Pop zvezda je pozvala na globalni onlajn koncert u jeku pandemije novog koronavirusa kao vid podrške zdravstvenim radnicima širom sveta i COVID-19 fonda solidarnosti SZO.

PROČITAJTE JOŠ

Brojne zvezde ljudima šalju reči podrške, a među njima je i Lejdi Gaga, koja osim što je omogućila obožavaocima da kod svojih kuća uživaju u njenoj muzici, nastoji i da podigne svest o pandemiji. Ona kao i mnoge druge javne ličnosti poziva na odgovornost, te odaje priznanje zdravstvenim radnicima, koji rizikuju svoje zdravlje u borbi protiv koronavirusa.

Na Jutjub kanalu humanitarni virtuelni koncert prati više od 700.000 ljudi.

PROČITAJTE JOŠ

Među učesnicima su najavljeni Ališa Kiz, Andrea Bočeli, Selin Dion, Kris Martin, Elton Džon, Džon Ledžend, Lang Lang, Kit Urban, Pol Makartni, Stivi Vonder, Bili Džo Armstrong iz grupe Green Day, Farel Vilijams, Sem Smit, Tejlor Svift, Ašer, Elen Degeneres, Dženifer Lopez, El El Kul Džej, Metju Makonahi, Opra Vinfri, kao i legendarni Stonsi.

Koncert „Jedan svet – Zajedno kod kuće“ uživo prenose televizije širom sveta, a mnogi ga prate i na društvenim mrežama.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.