Lečić je Danijeli i Merimi izgovorio istu odvratnu rečenicu

Showbiz 08. apr. 202109:52 > 10:06
Podeli:
Branislav Lečič Foto:Nemanja Jovanović

Merima Isaković, koja je bila jedna od najvećih mladih glumačkih zvezda Jugoslavije, prvi put posle 43 godine je otvorila dušu za "Nedeljnik" i progovorila o tome kako ju je zlostavljao glumac Branislav Lečić. Kako je ispričala za pomenuti medij, Lečić joj je, baš kao i Danijeli Štajnfeld, uputio istu rečenicu - "Znaš li ti ko sam ja?"

„Osećam taj zadah, miris truleži. Zastrašujući pogled. Prazan i crn. Oči bez duše. Znaš li ti ko sam ja? Treba da ti je čast da te želim. Stravičan bol, uvija se kao neka zmija. Svlači mi haljinu, pokušava da mi razmakne noge. Kao da me kleštima lomi… Ako uspe, umreću noćas… Mili Bože, ne ovako, samo ne ovako. Sve što se dalje dešava, je kao igra smrti. Strah koji vrišti u meni, dok se on sladi mojom nemoći. Osećam potrebu da danas kažem istinu i molim narod da ovo pažljivo pročita“, ispričala je Isaković u ispovesti za „Nedeljnik“.

PROČITAJTE JOŠ

Poredeći dve velike ispovesti glumica Merime Isaković i Danijele Štajnfeld, koja je nedavno takođe optužila Branislava Lečića za silovanje, vidi se određeni patern u njegovom ponašanju i obraćanju prema žrtvama.

U snimku razgovora koji je Danijela Štajnfeld ekskluzivno dala „Insajderu“ pre mesec dana, može se čuti Branislav Lečić koji mladoj glumici postavlja isto pitanje.

„Mogu da razumem, ali to je velika greška! Moje iskazivanje nežnosti nije izraz nepoštovanja, to je tvoje dostignuće! To je za čast, a ne za osećaj ugroženosti. Iskreno ti govorim. Kao da bih stavio ku*ac u neku koju ne poštujem? Da ponižavam, da potcenjujem? Naprotiv, to radim sa osobom koja zaslužuje moju naklonost! Imaš li ti pojma ko sam ja“, pita je na kraju.

Podsetimo, Branislava Lečića nedavno je glumica Danijela Štajnfeld optužila da ju je napastvovao pre nekoliko godina dok je sa njim radila na jednom projektu.

Danijela je ispričala da je bila silovana kada je imala svega 21 godinu, zbog čega se, kako je govorila, i preselila u Ameriku. Glumica je prethodno u dokumentarcu “Drži me čvrsto” rekla kako ju je silovao jedan moćnik iz domaće filmske industrije, čije ime nije želela da otkriva.

Sa sličnim optužbama danas je u javnost izašla i Merima Isaković.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar