Danijela Štajnfeld zahvalila Merimi Isaković

Showbiz 08. apr. 202109:16 > 09:46
Podeli:
Danijela Štajnfeld i Merima Isaković
Danijela Štajnfeld i Merima Isaković. Foto: N1, printscreen

Danijela Štajnfeld, koja je nedavno prijavila Branislava Lečića za silovanje, podržala je glumicu Merimu Isaković, koja je u "Nedeljniku" progovorila o seksualnom nasilju koje je doživela od strane ovog glumca.

Štajnfeld je na svom Tviter nalogu podelila naslovnu stranu pomenutog magazina napisavši:

„Hvala, Merima, što si podelila svoju priču.“

Podsetimo, glumica koju pamtimo po ulozi Jovane Lukine, progovorila je o užasnom iskustvu koje je doživela kao studentkinja glume.

PROČITAJTE JOŠ

„Bilo mi je 18 godina. Jesen 1978. Ugurao me u stan. Skinuo mi haljinu. Ne pokušavaj da vrištiš. Niko te neće čuti. Oborio me na pod. Osećala sam kako me lomi. Boliiii svaka koščica. Samo ne ovako. Molim te Bože! Ako uspe umreću noćas. Uživa u mom strahu. Osećam taj zadah. Kao miris truleži. Zastrašujuć pogled. Prazan i crn. Oči bez duše… Osećam potrebu da danas kažem istinu i molim naš narod da ovo pažljivo pročita. Nasilnik koji je zamalo uspeo da uništi moj život, da ugasi moju mladost, da me kao tama proguta“, rekla je ona između ostalog u svojoj ispovesti.

Danijela Štajnfeld je prvi put u svom filmu “Zaceli me” izjavila da je silovana, dok je javnost pre nedelju dana saznala da za to optužuje Branislava Lečića. Nakon ovog događaja Danijela je rešila da se preseli u Ameriku.

PROČITAJTE JOŠ

Pošto su u javnost dospele pomenute informacije, Branislav Lečić se oglašavao više puta, gde je između ostalog i rekao da je spreman da ide na poligraf, te da su optužbe Danijele Štajnfeld gnusna laž.

U međuvremenu, Beogradsko dramsko pozorište je na zahtev većeg dela ansambla predstave “Kad su cvetale tikve”, odlučilo da izuzme Lečića iz predstojećih igranja.

Lečić je u četvrtak saopštio i da se povlači sa čela pokreta Demokrate Srbije.

Glumac je prošlog petka preko sedam sati u svojstvu građanina saslušavan u policijskoj stanici 29. novembar, gde je, prema njegovim rečima, insistirao na poligrafskom ispitivanju, koje je, kako tvrdi, prošao.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar