Foto: Printscreen/Zadruga Official

Kristijan Golubović, osuđivani kriminalac koji proteklih godina učestvuje u rijaliti programima, konačno je diskvalifikovan iz jednog. Proteklih devet meseci, koliko je proveo pred milionskim gledalištem televizije s nacionalnom frekvencijom, Golubović je u više navrata demonstrirao fizičku silu, jezive pretnje, ali i kako profesionalno ubiti čoveka(?!) Sve ovo dovoljan je razlog da Golubović odgovara umesto da sedi u rijalitiju i za to uzima velike pare.

PROČITAJTE JOŠ

Iako su nasilje i pretnje osuđivanog kriminalca Kristijana Golubovića u rijalitiju Zadruga davno već dostigle vrhunac, ovog puta je konačno i diskvalifikovan. Situacija je eskalirala kada je višestruki bivši osuđenik fizički nasrnuo na obezbeđenje, te ih udario nekoliko puta u glavu, dok je jedan od Golubovićevih rijaliti prijatelja pokušavao da ih razdvoji.

I ne samo to, Golubović je po ko zna koji put uputio jezive pretnje.

„Nemojte da me dirate! Nemojte, prebićemo vas kô konje! Samo vas čekamo! Uzmem štanglu i ištangliraću vas“, pretio je besni kriminalac.

Kasnije, dok ga je jedna od učesnica, Kristina Spalević, smirivala, Golubović je nastavio sa jezivim izjavama:

„Nije meni obezbeđenje krivo. Pobacao bi ih kô pi*ke! Neću više da dozvolim da me hvataju za vrat! I onog ću ubiti što me hvatao za vrat“, rekao je on.

Golubović je početkom ovog meseca takođe učestvovao u fizičkom sukobu, i to tako što je jednu od učesnica rijalitija ščepao za vrat, te ju je jednom rukom gušio, dok ju  je drugom čupao za kosu. Obezbeđenje je tada stajalo mirno i sve posmatralo.

„Vreme je za spavanje“, rekao je tada Golubović.

Kako je zabeleženo na video snimku koji se širi društvenim mrežama, ona je u jednom trenutku pala na pod.

U decembru prošle godine, na istom mestu, odnosno, u rijalitiju Zadruga, Kristijan je u živom programu objašnjavao kako se ubija čovek.

Golubović je „objasnio“ zadrugarima kako se ubija čovek u zatvoru i sve to demonstrirao na Marku Janjuševiću, drugom učesniku rijalitija, koji je, kao i mnogi gledaoci, bio šokiran Golubovićevom pričom.

„Znaš kako se profesionalno ubija čovek u zatvoru? Uđe se unutra i marnu ga sa ćebetom. Uzmu ćebe, zbog modrica, i prebaci se ovako. I držimo ga. Ti se sad opireš, a drži te petoro, šestoro sa ćebadima, da nema modrica“, počeo je priču Kristijan, demonstrirajući na Janjušu.

„Podignemo te gore, stavimo ti omču na vrat i obesimo te. Ovi zatežu omču, a dvojica, trojica se obese na tebe, izvuku ti vrat, samo te drže. On kad padne, kad je već gotov da se upiša ili svr*i u gaće, oni ga puste i sklone ćebe i odu“, rekao je on tada.

Foto: Printscreen/YouTube/WORLD

U septembru 2020. godine, izrekao je javne pretnje smrću.

Golubović je tokom emisije „Pitanja gledalaca“ 16. septembra 2020. godine prvo uputio niz uvreda na račun Stanije Dobrojević, da bi potom ustao i izgovorio direktnu pretnju smrću.

„Navikao sam da uvredim dro*u. Dame nikad nisam uvredio. Ljut sam što mi je Stanija pomenula dete. Mogao bih da je koljem grickalicom. Ne postoji sila koju ne bih upotrebio. Kad je moje dete u pitanju, tako mora. To je za očekivati od mene“, izjavio je bivši robijaš, pa dodao:

PROČITAJTE JOŠ

„Zaklinjem se sada u svoje dvoje dece da ću ubiti Staniju Dobrojević lično, ili preko mojih ljudi, ako mi se iskreno ne izvini zbog uvreda na račun dece. Ubiću svakoga ko mi uvredi dete, po cenu da idem 40 godina na robiju“, rekao je on uživo u programu tada.

Podsetimo, posle izdržane osmogodišnje kazne na koju je osuđen zbog trgovine drogom, Aleksandar Kristijan Golubović napustio je „Zabelu“ 16. aprila 2020. godine.

Golubović je bio uhapšen 16. januara 2010. u Beogradu, kod Crkve Svetog Marka. Kako su navodili domaći mediji, policija je toga dana zaplenila 125 grama mešavine heroina i paracetamola i pištolj. Pred sudom Kristijan se branio da nije švercovao drogu iz Novog Pazara, već da je nabavljao ćevape i parfeme. Insistirao je na tome da nije diler i da mrzi narkomane.

Optužen je, a kasnije i osuđen zbog organizovanja kriminalne grupe koja je trgovala heroinom od avgusta 2009. do momenta privođenja. I pre ove kazne robijao je u Nemačkoj, ali i u Solunu. Hapšen je i tokom akcije „Sablja“ zbog iznude, zbog čega je osuđen na zatvorsku kaznu. Samo godinu dana bio je na slobodi pre nego što je ponovo pao zbog droge.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.