Konstrakta, Milorad Dodik i Marko Đurić
Konstrakta, Milorad Dodik i Marko Đurić Foto: Printscreen/RTS/EPA-EFE/SZILARD KOSZTICSAK/Dragan Mujan/Nova.rs

Pesma "In corpore sano", koju izvodi Ana Đurić Konstrakta predstavljaće nas ove godine na Evroviziji u Torinu. Ona je napravila totalnu pometnju, kako u javnosti, tako i na društvenim mrežama, te se sada TikTokom šeruje urnebesna montaža političara koji tapšu i igraju uz ovaj evrovizijski instant hit.

Kreativci sa Instagrama i TikToka pronašlisu inspiraciju u upečatljivoj koreografiji uz stihove „umetnica mora biti zdrava, biti zdrava“, pa sada montiraju zvuke pesme i tapšanje raznih ljudi. Prvi na udaru su bili Milorad Dodik, srpski člana predsedništva u BiH, ali i Marko Đurić.

@ivanaivana474 ??#Srbija #tiktoktraditions ♬ original sound - Zemlja Gruva

Video je toliko dobro namontiran da za nekog ko ni ne zna o čemu se radi pomislio bi da je Dodik zaista uhvatio ritam popularne Konstraktine numere.

Ovaj klip je dosad pogledalo preko 60 hiljada ljudi, a zbog intzeresantnog spoja muzike i političara posato je vrlo brzo i viralan.

Isto se dogodilo i sa Đurićem koji na famoznom snimku u kojem čeka da predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić završi govor kako bi krenuo da tapše, sada izgleda kao da tapše uz „Umetnica mora biti zdrava“.

@boadamovic #konstrakta #incorporesano #follow #fun #foryou #viral #fy #like #pze22 #fyp ♬ In corpore sano - Konstrakta

BONUS VIDEO: Konstrakta, prvi intervju nakon pobede na takmičenju za pesmu Evrovizije

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar