Foto:Screenshot/Youtube/ WAVE RIDERZ

Sarajevski rep dvojac Amar Hodžić i Jasmin Fazlić, poznatiji kao Buba Koreli i Džala Brat, objavio je pesmu "Wave Riderz", u kojoj su učestvovali Inas Arnautović, Igor Buzov, Klijent, SMA i Kedži.

PROČITAJTE JOŠ

Za razliku od skoro svih njihovih spotova, ovog puta su Bubai Džala izdominirali skromnim spotom koji je snimljen u njihivom muzičkom studiju. Iako smo navikli da su oko njih prikazani avioni, kamioni, zlato, novac i luksuz, u ovom video snimku svi su se poređali oko mikrofona, a u prvom planu stajao je onaj koji je u tom trenutku morao da otpeva svoj deo pesme.

Foto:Screenshot/Youtube/ WAVE RIDERZ

Uprkos planetarnom uspehu koji je Džala Brat doživeo zahvaljujuću svom albumu „Futura“, čija je reklama osvanula na čuvenom Tajms Skveru u Njujorku, on i Buba nisu zaboravili svoje prijatelje i saradnike. Iako mogu da žive od stare slave i više ništa ne snimaju, oni su ipak otišli još jedan korak dalje i ponovo iznenadili publiku nečim neočekivanim.

Brojni komentari dolaze sa svih strana.

„Najjača stvar kod Džale i Bube što nisu zaboravili svoju ekipu, one što su tu bili na početku“, „Respect za cijelu ekipu“, „Stvarno je Džala babo, svaka čast momci, svi ste top, ali Jasmin je nivo iznad“, samo su neki od komentara na Jutjubu.

Umeđuvremenu vredno rade po dijaspori, a kako saznajemo, nastupi su im prodati do iduće godine.

Jala Brat, Buba Koreli
Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Podsetimo, u avgustu ove godine Bubi i Džali zabranjen je ulazak u Srbiju zbog incidenta na koncertu u Nišu. Ovu informaciju prvo su otkrili organizatori festivala Music Week-a, gde je trebalo da nastupaju.

BONUS VIDEO:  Lepota Monike Beluči ne bledi

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.