Koliko košta Vidojeva i Nikolinina vila koju proklinje Miša Grof

Podeli:
Vidoje Ristović i Nikolina Pišek Foto:E-Stock

Ristović se požalio medijima da njegova snaha posle muževljeve smrti žuri da završi kuću u Zagrebu, a ona da on želi da njoj i ćerki oduzme nasledstvo.

Nikolina Pišek i njen suprug Vidoje Ristović mesecima pre njegove smrti gradili su luksuznu vilu u Zagrebu, koju ona sada želi da završi, što smeta njenom tastu Vitoru Ristoviću, zvanom Miša Grof.

PROČITAJTE JOŠ

On je, naime, izjavio da je njegova snaha došla u Beograd ne zbog pomena od 40 dana Vidoju, već samo da bi došla do novca za kuću, za koju neutešni otac čak tvrdi da ga je ubila.

"Nikolina je jedna bolesna žena. Ta žena je ponovo došla u Beograd samo zbog novca. Došla je da završi kuću, nije ona došla da da pomen 40 dana mom sinu. Bitno joj je bilo samo da se kuća na kojoj su radili završi. Pričala je da bi Vidoje samo to želeo najviše na svetu. Pokušavao sam da joj objasnim i kažem: 'Nikolina, sin mi se nije ohladio, zvanična obdukcija nije stigla, a ti bi novac za kuću! Ta kuća za koju si ti insistirala da se završi, ona ga je ubila'. Ona traži sveske u kojima je vodio evidenciju. Hoće da ima uvid u sve. Bitno je samo da se troši, kakve veze ima što je Vidoje umro. Prva Vidojeva supruga Lana je čarolija od žene. Dolazi da me obilazi, a Nikolina je samo vuče za rukav da joj pravi društvo. Šta drugo da radi ovde kad dođe u Beograd", izjavio je Ristović, kome je Pišekova uputila odgovor, takođe preko medija.

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

"Sa žaljenjem razumem oca kojemu je bol pomutila razum. Sramim se umesto njega. Žao mi je što ni u ovim trenucima ne poštuje dostojanstvo porodice i svog pokojnog sina, niti svoje osobno dostojanstvo. Mogao bi Viktor pokušati biti dobar deda za obe svoje unuke. Od njega ne očekujem ništa osim da se ispoštuje zakon koji je vrlo jasan. Ovo što on radi nije pitanje samo kršenja zakona nego i dobrog odgoja i elementarnih civilizacijskih normi", rekla je Nikolina za Kurir, da bi potom poslala i saopštenje pomenutom mediju:

"Na neistinite i grube insinuacije mog svekra, gospodina Vitora Ristovića ili kako ga vi zovete Miša Grof, koje ste objavili 22.6.2022. godine, sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmerena isključivo na ostvarivanje zakonskih naslednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj ćerki nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave koju ste objavili. Otac moga supruga nije njegov zakonski naslednik te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio. Gospodin Ristović je i u ovim trenucima toliko dobro raspoložen da ima snage da uz smeh govori o posebnoj hotelskoj sobi za moje pse, što je naravno potpuna neistina. Vidojeva i moja ćerka je došla u Beograd sa povređenom nogom zbog svoje potrebe da se na 40-dnevnom pomenu oprosti od svog oca. Žao mi je što moj svekar u tako teškom trenutku za svoju unuku nije smatrao potrebnim da mi pomogne oko doktora za nju, kao ni što u ovim tužnim danima ne poštuje Vidojevo dostojanstvo ni dostojanstvo njegove najbliže porodice o kojoj se Vidoje tokom života sa ljubavlju starao".

Kako se pisalo, vila koja je izgradnji treba da ima 500 kvadrata, a do sada je u nju navodno uloženo 800.000 evra.

"Adaptacija dugo traje, toliko da sam već u neverici kako ću živeti kada završe radovi. Uglavnom, ono što drugi mrze ja obožavam. Ima li išta lepše nego stajati na gradilištu dok se stvara nešto novo i prekrasno", rekla je nedavno Nikolina  za Story.hr.

"Svojoj sam kući pristupila dosta štreberski i ziheraški u fazi priprema. Kreativnosti ne nedostaje, imam sjajnu ekipu oko sebe i od početne ideje da samo malo osvežim ionako dobar prostor koji je potpuno logično i zdravo projektiran, dogodilo se da se dosta toga menja. Ide se na koncept pametne kuće koja će sama proizvoditi potrebnu energiju i razmišljati umesto mene. Divno, zar ne? Već ima toliko karaktera da joj moram dati neko ime", rekla je voditeljka, koja je sama osmislila i samoodrživi vrt:

"Zvuči suludo, ali ideja mi je da ne posedujem kosilicu, da biljke budu pomno odabrane i komplementarne pa da baštovan dođe jednom ili dvaput godišnje radi minimalnog orezivanja. Javiću vam jesam li u tome uspela".

Odluka o preseljenju iz Beograda u Zagreb nije jednostavna, ali su se, kako su pisali mediji, Ristović i Pišek navodno odlučili na život u Hrvatskoj jer je mirnija, manja i jednostavnija sredina za vaspitanje deteta i praćenje vanškolskih aktivnosti. Međutim, činjenica je da je Vidoje mnogo češće boravio u Beogradu, gde je i iznenada tragično preminuo.

BONUS VIDEO: Sahranjen Vidoje Ristović

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar