Jelena Karleuša Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Jelena Karluša najavila je pre par dana da otvara svoj nalog na platformi Only Fans.

Jelena Karleuša je na svom Instagram profilu podelila fotrografiju na kojoj se vidi logo OnlyFansa, te najavila da će uskoro biti aktivna na pomenutoj platformi.

PROČITAJTE JOŠ:

„Karleusastar. Uskoro“, napisala je kratko pevačica u objavi.

Jelena Karleuša Foto: Instagram/karleusastar

Njena objava uspela je da iznenadi mnoge, iako je poznato da pevačica neretko pozira obnažena i deli fotografije na društvenim mrežama.

Međutim, Karleuša nije jedina koja se rešila na ovaj korak, pa je poznato da su brojne javne ličnosti odlučile da zarađuju od golišavih fotografija.

Platforma namenjena za deljenje izazvonog sadržaja donosi i profit, jer se korisnici pretplaćuju na profile koje žele da prate, te zarada može biti veoma visoka.

Pre Jelene Karleuše nalog su otvorile i brojne starlete, košarkašica Milica Dabović, ali i bivša šampionka Vimbldona Sofija Žuk i svetska zvezda Igi Azilija.

Jelena Karleuša Foto: Zen/ATAImages

U više navrata spekulisalo se o zaradama koje ostvaruju javne ličnosti koje su rešile da na ovoj platformi dele svoje golišave fotografije.

Poznato je da Only Fans funkcioniše kao platforma na kojoj se korisnici pretplaćuju kako bi gledali sadržaje na određenim nalozima. Kako su pisali domaći mediji, pretplata varira, a zarada zavisi najviše od broja pratioca.

Primera radi, Milica Dabović je nakon otvaranja naloga na Only Fans-u sadržaj delila po ceni od 15 dolara, koliko je koštala pretplata, uspela da privuče pažnju 4.000 pretplatnika u jednom mesecu, te je od svojih golišavih fotografija, kako se navodi, za mesec dana zaradila oko 60.000 evra. Njena popularnost je rasla, te je se na sadržaj bivše košarkašice pretplatilo 9.000 ljudi, što znači da ovim slobodnim sadržajem mesečno zaradi oko 136.000 evra, bez eventualnih troškova koji odlaze na račun same platforme ili poreza.

Pretplata za nalog reperke Igi Azilije košta 25 dolara prema pisanju medija, a reperka je, nakon što je „eksplodirao sadržaj“ u roku od 24 sata zaradila 307 hiljada američkih dolara, odnosno više od 280 hiljada evra.

Kako Jelena Karleuša važi za jednu od najpopularnijih pevačica na našim prostorima i najpraćenijih zvezda koju na Instagramu prati više od dva miliona ljudi, možemo pretpostaviti da će njen nalog da broji hiljade pretplatnika, što će joj mesečno donositi stotine hiljada evra. Ipak, o tačnom iznosu zarade, kao i o detaljima pretplate na platformi Only Fans, Karleuša se nije javno izjašnjavala.

BONUS VIDEO: Jelena Karleuša intervju – Koncert Dragane Mirković

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare