Foto: SUZANNE CORDEIRO / AFP / Profimedia

Reperka Igi Azilija, koju takođe zovu i ženski Eminem, a koja je prošle godine bila jedna od glavnih izvođača na domaćem muzičkom festivalu EXIT, juče je otvorila svoj nalog na OnlyFans platformi.

Igi, koja svojim hitovima prelazi milijarde pregleda na Jutjubu i poznata je skoro deceniju, odlučila je da otvori svoj nalog na ovoj platformi i da tamo prodaje svoje gole i polugole fotografije i video snimke. Međutim, ona tamo neće plasirati samo golišave fotke.

Iako je ranije govorila da to nikada neće učiniti, reperka je ipak promenila mišljenje, a na ovoj platformi planira da objavi niz necenzurisanih fotografija, snimaka, muzike, poezije i ilustracija kao deo svog dugogodišnjeg multimedijalnog projekta „Vrelije od pakla“.

Kolaboracija „Vrelije od pakla X OnlyFans“ uključiće i njen četvrti studijski album koji planira da objavi ovog leta.

PROČITAJTE JOŠ

U roku od 24 sata, zaradila je 307 hiljada američkih dolara, odnosno više od 280 hiljada evra.

Pretplata na Azilijin nalog koštaće 25 dolara mesečno, a pretplatnici će imati pristup sadržaju koji će biti dostupan do decembra ove godine, kada će reperka izdati svoju knjigu.

Ovaj postupak Igi Azilije iznenadio je sve njene obožavaoce, budući da je pre samo dve godine rekla kako bi joj „nalog na ovom sajtu cenzurisao druge društvene mreže“.

BONUS VIDEO: Igi Azilija na EXIT-u

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar