Koliki je broj zaraženih koronom posle Cecine proslave

Showbiz 11. jun. 202014:05 > 15:31
Podeli:
Svetlana Ceca Ražnatović Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović juče je objavila da su ona i njen sin Veljko pozitivni na koronavirus, a sve nakon proslave koju su u svojoj kući na Dedinju upriličili 3. juna povodom rođenja Veljkovog sina Željka. Nakon ove vesti, više desetina zvanica koje su bile na slavlju, masovno su krenule da se testiraju, posebno zato što su i voditeljka televizije "Pink" Dušica Jakovljević i Cecin i Anastasijin frizer i prijatelj, Stevan Radivojević, koji su takođe bili na žurki, pozitivni na koronavirus.

PROČITAJTE JOŠ

Odmah nakon što je objavljeno da je Dušica Jakovljević zaražena virusom COVID-19, portal Nova.rs kontaktirao je sa osobama iz javnog života koje su bile na Cecinoj proslavi kako bismo saznali da li će se testirati, s obzirom na to da su bili na okupljanju na kome je bila i zaražena osoba.

Većina njih nije želela da se oglašava, ili je izbegavala odgovor, koji smo dobili samo od ministra spoljnih poslova Srbije Ivice Dačića, pevača Ace Lukasa i pevačice Sanje Đorđević.

„Bio sam u kontaktu sa Dušicom i izljubio se. Radio sam jutros test i negativan sam. Dao sam krv iz vene. Radio sam test na antitela. Nemam koronu, a nisam je imao ni ranije“, izjavio je Dačić za Nova.rs.

Ivica Dačić
Ivica Dačić; Foto: Video/Nova.rs

Pevač Aca Lukas je za naš portal izjavio da na Cecinoj proslavi nije bio u kontaktu sa Dušicom, da nema simptome virusa, ali da će se ipak testirati.

Foto: Zoran Lončarević

Pevačica Sanja Đorđević je pre dva dana za Nova.rs istakla da ni sa kim od gostiju nije imala blizak kontakt osim sa domaćinima, te da ne oseća simptome virusa, ali da će zbog odgovornosti ostati u izolaciji.

Ivana Đorđević i Sanja Đorđević Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

„Iskreno, ja se nisam ni sa kim ljubila osim sa slavljenicima. Dušicu sam videla, ali nismo se pozdravile. Još uvek sam u nekom strahu zbog svega što nam se dešava pa se i dalje pridržavam mera predostrožnosti. Nisam osetila nikakve simptome, odlično se osećam. Ukoliko bilo šta osetim, odmah ću se prijaviti za testiranje da bih sačuvala i porodicu i sve ljude oko mene. Slabo izlazim iz kuće, a sada ću pogotovo povesti računa.“

Jovana Joksimović i glumac Vuk Kostić, kada smo ih pre dva dana pozvali, nisu odgovarali na naše pozive, pevačica Marina Visković bila je nedostupna za komentar, dok su njeni prijatelji poručili da ona na tu temu ne želi ništa da govori.

Foto:Nebojša Babić

Nedostupni za komentar su ostali i kreatorka Marijana Mateus, i sin Goce Božinovske – Mirko Šijan.

Ni Maja Berović i Aleksandra Prijović nisu tada želele da komentarišu.

Maja Berović Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Međutim, nakon saznanja da su domaćini pomenute proslave, Ceca i Veljko Ražnatović, pozitivni na koronavirus, deo estrade koji se našao tamo, krenuo je na testiranje.

KO JE POZITIVAN NA KORONAVIRUS

Voditeljka Dušica Jakovljević pozitivna je na koronavirus, a veruje se da je upravo ona ta od koje je talas na Cecinoj žurki krenuo.

Potom je Cecin i Anastasijin lični frizer i prijatelj, Stevan Radivojević, objavio na svom Instagram profilu da je pozitivan na koronavirus. On je inače nekoliko dana nakon Cecine žurke bio na proslavi rođendana pevačice Mije Borisavljević, koja se zajedno sa suprugom Bojanom Grujićem takođe podvrgla testiranju.

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i njen sin Veljko juče su potvrdili da su pozitivni na koronavirus.

KO JE NEGATIVAN NA KORONAVIRUS

Anastasija Ražnatović, ćerka Cece Ražnatović, testirana je dva puta, i oba nalaza su bila negativna.

Pevačica Aleksandra Prijović juče se podvrgla testu, te je nakon negativnog razultata sinoć nastupila na jednom beogradskom splavu.

Žika Jakšić, producent „Grand“ produkcije, potvrdio je za medije da je njegov nalaz testa na koronavirus negativan.

Voditeljka Jovana Joksimović i njen suprug, pevač Željko Joksimović, potvrdili su danas za Nova.rs da su se testirali, te da im je nalaz negativan.

Pevačica Slađa Alegro takođe je negativna na virus COVID-19.

KO ČEKA REZULTATE

Bogdana i Željko Ražnatović, snaja i unuče Cece Ražnatović, očeukuju rezultate testa u toku današnjeg dana.

Pevačica Marina Visković izjavila je za medije da je testirana na COVID-19, a da će rezultate saznati u narednih par dana.

Mia Borisavljević i Bojan Grujić, koji su bili u kontaktu sa Cecinim i Anastasijinim frizerom, Stevanom Radivojevićem, očekuju rezlutate testa u tokom dana.

Iako je pre dva dana za Nova.rs izjavila da se neće testirati na koronavirus, jer ne oseća nikakve simptome, pevačica Sanja Đorđević je po saznanju da su Ceca i Veljko zaraženi, ipak otišla da se testira, te sada čeka rezultate.

Pevač Aca Lukas još uvek nije objavio rezultate testa, na koji je rekao da će ići.

Sudeći po trenutnom stanju, sa Cecine žurke do sada je javno potvrđeno da je zaraženo njih četvoro, šestoro je negativno, a njih sedmoro čeka rezultate.

Ovo verovatno nije konačna cifra, s obzirom na to da dosta njih čeka rezultate, a sigurno će se još njih podvrgnuti testu na koronavirus.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar