Foto:EPA-EFE/HAYOUNG JEON

Dobrotvorna aukcija koja ima za cilj da prikupi sredstva za izbeglice tokom krize izazvane koronavirusom za najveće donatore nudi specijalne nagrade koje uključuju i pevanje sa Stingom i ser Rodom Stjuartom, ali i učenje Šekspira sa ser Patrikom Stjuartom - ili virtuelni koktel sa Hilari Klinton.

Sting je obećao da će pevati duet sa onim ko ponudi najviše, a Stjuart, svakako najpozatiji po ulozi Žan-Luk Pikarda iz „Zvezdanih staza“, podučavaće umetnost šekspirovske oracije.

PROČITAJTE JOŠ

Klintonova predstavlja masterklas tokom kojeg će razgovarati o tome kako pandemija utiče na svet, a sve to uz jedno piće, dok će fanovi „Dauntonske opatije“ moći da se nadmeću za virtuelnu kućnu žurku sa tvorcem serije Džulijanom Felouzom i glumcem Hjuom Bonevilom, kao i sa trenutnim erlom i groficom Karnarvona.

Internet aukcija trajaće od prvog do osmog maja, a prethodila joj je akcija All in challenge, u kojoj su zvezde poput pevačica Arijane Grande, holivudskog glumca Leonarda Dikaprija i repera Drejka, nudili jedinstveno lično iskustvo donatorima, a tokom koje je skupljeno 20 miliona dolara, prenose domaći mediji.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar