Ko je novi dečko Rite Ore, popularne Albanke sa Kosova

Showbiz 10. avg. 202009:32
Podeli:
Rita Ora
Rita Ora Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Popularna pevačica Rita Ora, inače Albanka sa Kosova, koja već godinama živi na relaciji Velika Britanija - SAD, trenutno uživa na Ibici zajedno sa svojim prijateljima, među kojima su i Kejt Mos, ali i njen novi dečko Romejn Gavras.

Iako se o njihovoj vezi ne zna puno, Romejn je poznat kao uspešan grčko – francuski režiser i filmski producent koji je do sada radio na nekoliko popularnih spotova za izvođače poput M.I.A. i Kanjea Vesta.

PROČITAJTE JOŠ

On je takođe režirao i spot za popularni duet Džej Zija i Kanjea Vesta „No Church in the Wild“ 2012. godine.

Kreirao je i francusku komediju „The World Is Yours“ tokom 2018. godine, a radio je i na reklamnom filmu Roberta Patisona 2013. godine.

„Moja umetnost govori za sebe. Kada su mediji želeli da govorim o spotovima koje sam radio, odbio sam da dajem intervjue. Tišina je deo pakovanja. Izvučeš iz videa ono što misliš da treba, nema potrebe objašnjavati ga“, rekao je on svojevremeno za američke medije.

Britanski „The Sun“ navodi da je Rita prilično zaljubljena u svog deset godina starijeg dečka, kao i da je ovo prvi put da javno eksponira svoju vezu, neobraćajući pažnju na paparace i natpise koji izlaze u medijima.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar