Ko je novi dećko Bili Ajliš: Kontroverzna prošlost ga koštala karijere

Showbiz 26. jul. 202110:20
Podeli:
Foto:EPA-EFE/DAVID SWANSON

Sa svojih 19 godina, Bili Ajliš već ima 7 Gremi nagrada. Trenutno radi na novom albumu, sa kojim će bez sumnje nastaviti da dominira muzičkom scenom i opravdati sva ona priznanja koja je pokupila. Uz sve te obaveze, ima li vreme za dejtove? Čini se da ima.

Mediji pišu da je novi dečko mlade pevačice Metju Tajler Vors. I dok se pevačica i njen tip trude da stvari drže pod velom tajnosti, neke informacije – pa i one kontroverzne – procurele su u javnost.

PROČITAJTE JOŠ

Metju je od Bili stariji 10 godina – ima 29, što je izazvalo dosta negativnih komentara na internetu. Iako mu je Instagram nalog zaključan, iz biografije se može saznati da je glumac koji živi u Los Anđelesu.

Ipak, lista filmova i serija u kojima se pojavljivao nije ni malo impresivna – u pitanju su male i epizodne uloge, koje retko ko pamti.

Niko ne zna koliko su Bili i Metju zajedno, ali Page Six ih je usnimio još u aprilu 2021. godine, dok su se mazili i ispijali kafu u Santa Barbari. Da je u vezi moglo se naslutiti i tokom snimanja dokumentarca za Apple TV+, Billie Eilish: The World’s a Little Blurry, u kome se vidi kako razgovara telefonom sa „njenom prvom ljubavi“, odmah nakon što je osvojila Gremi 2020. godine. Nije potvrđeno da je ovo bio Metju.

Ovo nije prvi dečko pevačice. U pomenutom dokumentarcu, otkrila je da je bila u vezi sa reperom Brendonom Kventinom Adamsom.

„Mislim da nije fer da budete u vezi u kojoj ćete biti uzbuđeni zbog stvari koje vašeg partnera ne zanimaju. To nije fer ni prema vama ni prema njemu,“ rekla je ona i dodala da bivši momak nije dovoljno voleo ni sebe, a ni nju.

Metjuova kontroverzna prošlost

Nakon što su se Metjuove stare homofobine i rasističke objave na društvenim mrežama pojavile u javnosti, glumac se 18. juna oglasio ne bi li podelio dugo izvinjenje.

„Želim da se izvinim zbog stvari koje sam napisao na društvenim mrežama u prošlosti“, napisao je. „Jezik koji sam koristio bio je neodgovoran i shvatam koliko su te reči uvredljive. Bez obzira da li je reč o tekstu, citatu ili samo o tome da sam ja glup, nije važno.“

„Sramota me je i veoma mi je žao što sam koristio takve reči, u bilo kom kontekstu. Tako nisam vaspitavan i nije ono za šta se zalažem. Uopšte nije trebalo trebao da koristim takve reči i neću ih opet izgovarati. Žao mi. Preuzimam punu odgovornost,“ napisao je.

Ovo je, između ostalog, razlog zbog koga je Bili odlučila da vezu čuva od očiju javnosti.

„Žao mi je zbog toga što sam ljudima pokazala i delić nekih od prethodnih veza. Zažalila sam zbog toga. Stalno mislim o ljudima koji su javno predstavili partnere, a potom raskinuli,“ rekla je ona u jednom intervjuu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar