Podeli
Foto: Instagram/miligramofficial

Muzički direktor "Grand" produkcije Aleksandar Milić i srpski košarkaški reprezentativac Boban Marjanović sreli se u teretani, pa ćaskali i zajedno trenirali.

Novi muzički direktor “Grand” produkcije Aleksandar Milić Mili hvata svaku slobodnu krivinu za odlazak u teretanu kako bi održao kondiciju i mišiće. Bez obzira na njegove brojne poslovne obaveze, kompozitor i vlasnik brojnih hitova redovan je na treninzima koji mu idu od ruke. Mili je nedavno sreo srpskog košarkaša Bobana Bobija Marjanovića, s kojim će sit ispričao. Košarkaš i igrač Dalasa u NBA, koji je poznat po visini od 221 cm i duhovitosti, trenutno je na pauzi između dve sezone. Milić je njihov susret ovekovečio fotografijom jer se međusobno veoma cene i poštuju. Ono što je interesantno za oko je takođe razlika u visini između njih dvojice, pa Milić Marjanoviću faktički dođe do ramena.

Podsetimo, novi muzički direktor “Grand” produkcije Aleksandar Milić Mili počeo je rad sa 120 novih kandidata u “Zvezdama Granda”. Najtiražniji balkanski kompozitor, koji je prodao milione albuma zahvaljujući svojim projektima i uradio stotine najvećih stadiona, svoje dugogodišnje iskustvo prenosi na mlade talentovane pevače u želji da se muzički ostvare u popularnom muzičkom takmičenju.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar