Kesić ima „krizu srednjih godina“, vratio se staroj ljubavi (VIDEO)

Showbiz 31. jul. 202119:39 > 22:01
Podeli:
Zoran Kesić
Zoran Kesić Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Popularni voditelj i humorista Zoran Kesić objavio je video s godišnjeg odmora na kojem se, kako kaže, vratio staroj ljubavi - košarci.

Voditelj koji je nedavno proslavio svoj 45. rođendan, našalio se na sopstveni račun, te je rekao da ga „drma kriza srednjih godina“. Njega je to, za razliku od nekih drugih muškaraca, navelo da se vrati sportu.

„Kriza srednjih godina. Neko kupi besna sportska kola, a neko loptu za basket. A pošto nisam vozač… 40 stepeni, podne, beton i početak povratka staroj ljubavi. Promašaji su naravno cenzurisani“, napisao je Kesić u opisu video snimka.

Foto: Facebook/Zoran Kesić

 

Video snimak je objavio na svom zvaničnom Fejsbuk profilu.

Kriza srednjih godina.Neko kupi besna sportska kola, a neko loptu za basket.A pošto nisam vozač…40 stepeni, podne, beton i početak povratka staroj ljubavi🏀Promašaji su naravno cenzurisani.

Posted by Zoran Kesić on Friday, July 30, 2021

Voditelj je inače, krajem juna ove godine, završio još jednu uspešnu televizijsku sezonu sa svojom emisijom „24 minuta“ koja se emituje na televiziji Nova S.

PROČITAJTE JOŠ

U tadašnjem intervjuu za Nova.rs, rekao je da odmor planira da provede u Hrvatskoj, jer Hrvatska, kako je istakao, ima najlepše more.

„Mogu političari da jašu na večitom talasu mržnje, ali ne mogu da nas posvađaju sa komšijama. Idemo u Hrvatsku na more, to je najlepše more na svetu. Lepše mi je tamo nego u Grčkoj recimo. Hrvatska je i bliža, a i razumemo se, sličan je jezik srpski i hrvatski“, rekao je Zoran Kesić tada u intervjuu za Nova.rs.

U međuvremenu je na odmoru proslavio i svoj rođendan, kako je napisao na društvenim mrežama, sa prijateljima i porodicom.

Nova sezona emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“, krenuće sa emitovanjem u septembru ove godine.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar