Foto: Polaris / Profimedia

Megan Markl, princ Hari, Kejt Midlton i princ Vilijam sreli su se juče na proslavi Dana Komonvelta u Vestminsterskoj opatiji u Londonu.

Prvi put nakon što su princ Hari i njegova supruga Megan Markl saopštili da se povlače s funkcija viših članova kraljevske porodice, par se u javnosti sreo s Harijevim starijim bratom princem Vilijamom i njegovom suprugom Kejt Midlton.

PROČITAJTE JOŠ

Britanska kraljevska porodica okupila se u Vestminsterskoj opatiji povodom službe u čast Danu Komonvelta, a sve okupljene najviše je zanimalo kako će se navodno zavađena braća i njihove supruge pozdraviti.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tome je posebno doprinela glasina koja se u medijima pojavila u januaru, kada je objavljeno da Kejt Midlton i Megan Markl šest meseci nisu razmenile ni reč, a nije poznato da su od tada uopšte komunicirale.

Kako piše Daily Mirror, na prošlogodišnjoj službi u Vestminsterskoj opatiji, jetrve su se pozdravile poljupcem u obraz, dok su ove godine bile rezervisane jedna prema drugoj.

Na snimcima i fotografijama koje su obišle svet vidi se pomalo neprijatna situacija — dok princ Vilijam i Kejt Midlton stižu na svoja mesta, Megan kaže: „Zdravo“ i podiže ruku u znak pozdrava. Hari i Megan sve vreme pogledom prate vojvodu i vojvotkinju od Kembridža, dok Vilijam tek klimne glavom u znak pozdrava, a Kejt ih nije ni pogledala!