Karleuša: Hvala fantastičnom Goranu Vesiću što ću pevati u Beogradu za doček

Showbiz 10. nov. 202116:40 > 16:4817 komentara
Podeli:
Skupstina grada najava doceka Nove godine
Goran Vesić i Jelena Karleuša Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, danas je na konferenciji za medije saopštio da će za doček Nove godine ispred Doma Narodne skupštine pevati Jelena Karleuša, Marija Šerifović Sara Jo.

Jelena Karleuša se zahvalila Goranu Vesiću jer ju je pozvao da nastupa ispred Skupštine za doček Nove godine.

PROČITAJTE JOŠ

“Ja bih se zahvalila svima koji su ovde. Vaša podrška nam je potrebna 31. decembra, kada ćete pokazati sliku Beograda ispred Skupštine. Potrudiću se da moj koncert izgleda kao na Tajm Skveru u Njujorku. Zahvaliću se fantastičnom Goranu Vesiću jer smo tokom vakcinacije uspeli da zaintrigiramo ceo svet. Zahvalna sam što se setio mene za Novu godinu. Meni je čast i ponosna sam da nastupam”, rekla je Karleuša, te dodala.

“Apelovaću na sve da se vakcinišu, oni koji nisu. Mi smo jedna od retkih zemalja koje imaju sve vakcine. U Nemačkoj nisu dobacili ni do druge. Zahvalila bih se i predsedniku koji je to omogućio. Smatram da je uloga i zadatak svakog od nas da se vakciniše zbog ljudi koji gube živote.”

Sara Jo, Marija Šerifović, Goran Vesić i Jelena Karleuša Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Kako kaže, novogodišnji koncert biće na svetskom nivou.

“Moj koncert će biti nešto na svetskom nivou, ali verujem da će isto biti i sa Sarom i Marijom. Napravićemo spektakl. Poslaćemo poruku svetu da je Beograd centar regiona. Toliko od mene, nisam vična kao Vesić”, zaključila je Karleuša.

Jelena Karleuša Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Potom se medijima obratila i Marija Šerifović.

“Uvek je čast pevati u Beogradu, ali mi ovaj put nije bilo teško ni bez honorara, jer nisam imala koncert dve godine. Drago mi je što ćemo deliti scenu, svaka će doneti nešto svoje, svi će čuti nešto što vole. Neka čitav region dodje da budu naši gosti”, kratko je rekla Šerifović.

Marija Šerifović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Sara Jo se složila s koleginicama.

Sara Jo Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

“Kao treći član, složila bih se sa svojim koleginicama. Neizmerno mi je zadovoljstvo što ću provesti Novu godinu na ovaj način. Zahvaljujem se svima. Zadovoljstvo mi je što ću deliti scenu s ovim umetnicama. Nadam se da krećemo u novo poglavlje. Želim slobodu svima, nadam se da se bližimo tome”, rekla je Sara Jo.

Goran Vesić je istakao da su sve tri pevačice potpisale ugovor o donaciji, koji podrazumeva da će nastupiti potpuno besplatno.

“Donele su odluku da nastupaju besplatno, za naše ljude, dosta očekujemo od ovoga. Hvala njima i hvala svima koji će doći. Pravimo koncert na otvorenom, ispred Doma Narodne skupštine, poštovaće se sve epidemiološke mere”, dodao je Vesić.

Bonus video

Za Novu godinu ispred Skupštine pevaju Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jo

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar