Karleuša nakon vakcine dobila vaučer za šoping

Showbiz 06. maj. 202109:59 > 12:0823 komentara
Podeli:
Vakcinacija Ušće šoping centar
Vakcinacija Ušće šoping centar. Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Kao jedna od prvih 100 vakcinisanih u TC Ušće, Jelena Karleuša je dobila šoping vaučer u vrednosti od 3.000 dinara za kupovinu u pomenutom tržnom centru.

Pevačici je vaučer prosledio njen blizak saradnik Zoran Birtašević, a ona je rekla kako ga neće iskoristiti, već će ga ustupiti nekom.

Jelena Karleuša i Goran Vesić
Jelena Karleuša i Goran Vesić. Foto: Marija Dejanović/Nova.rs

Kako javlja naš reporter, ona je vaučer prvo ponudila nekom od prisutnih novinara i reportera, ali su oni odbili, te će obradovati nekog drugog.

Inače, Karleušu se na vakcinacionom punktu dočekali direktor Doma zdravlja Savski venac Zoran Bekić i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji su kratko porazgovarali s njom nakon što je primila prvu dozu Fajzer vakcine.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica se nakon primljene vakcine u neformalnom razgovoru poverila Vesiću da je veći strah imala od medijskih reportera nego od vakcine.

Takođe je izjavila da je vakcinacija odraz društvene odgovornosti i poštovanja prema zdravstvenim radnicima.

Podsetimo, danas, 6. maja, za prvih 100 vakcinisanih biće obezbeđeno 100 šoping vaučera u vrednosti od 3.000 RSD za kupovinu u Ušću.

U petak, 7. maja za prvih 50 vakcinisanih biće obezbeđeno 50 šoping vaučera u vrednosti od 5.000 RSD za kupovinu u Fashion & Friends radnjama, dok će u subotu 8. maja za prvih 100 vakcinisanih biti obezbeđeno 100 poklon paketa kompanije BG Electronic.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar