Jelena Karleuša i Aleksandar Vučić Foto: Antonio Ahel/Ataimages, Tanjug/Miloš Milivojević

I vrapci već znaju da Jelena Karleuša podržava predsednika Srbije, ali sada je za njega učinila ono što nije činila za svoje prethodne miljenike na političkoj sceni.

Jelena Karleuša se poslednjih nedelja gotovo svakodnevno oglašavala o aktuelnim protestima, ističući da je u pitanju manipulacija opozicije i da ljudi nisu svojevoljno izašli na ulice Beograda.

U međuvremenu je gostovala u „Hit tvitu“, napomenula da je Vučić dobio plus kod nje „jer nije išao da se slika“ u osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u jeku tragedije koja se tamo desila, usput govoreći da „nije za Vučića“.

Da realnost nije baš takva pokazala je novom objavom na svom zvaničnom nalogu na Instagramu.

FOTO: Printscreen/Instagram/karleusastar

Karleuša je, naime, podelila poslednji snimak Aleksandra Vučića sa njegovog Instagrama, u kojem predsednik govori o aktuelnoj situaciji na Kosovu i Metohiji i „očuvanju mira“. Ono što je zanimljivo je da pevačica za sve godine koliko ima Instagram, nikada nije postavljala govore političara na svoje društvene mreže – no izgleda da je to istorija.

Podsetimo, ona je pre dva dana napisala da je pogrešila što ranije nije stala uz lidera naprednjaka.

„Imam potrebu da se obratim celokupnoj javnosti zbog velikog uznemirenja koje su moje reči i postupci izazvali. Izvinjavam se svima kojima su moji stavovi naneli bol i razočaranje. Politika stvarno nije nešto čime ja kao umetnik treba da se bavim i ja, suštinski, nikada nisam bila neko ko podržava Aleksandra Vučića. I shvatila sam da sam pogrešila jer nisam na pravi način stala uz moj narod“, napisala je Jelena.

„I zato imam da izjavim: Sada apsolutno podržavam Aleksandra Vučića! Vučiću, kralju! Super faking staru! Je*i, ne vadi! E, tako. Ja nisam pi*ka, bre“, zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO: Jelena Karleuša odgovorila na pitanje da li je prešla na Vučićevu stranu