Foto: Zoran Lončarević, Foto: Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša i Anastasija Ražnatović sinoć su ušle u verbalni okršaj putem Instagram storija.

Drama je nastala nakon gostovanja Svetlane Cece Ražnatović u emisiji „Hit tvit.“ Jedan od gostiju bio je i političar Čedomir Jovanović, koji je bio u Vladi Republike Srbije tokom policijske akcije „Sablja“ 2003. godine, nakon što je premijer Srbije Zoran Đinđić ubijen. Tada je uhapšena i Ceca, te je u zatvoru bila 4 meseca. Ona je sinoć Jovanovića upitala zbog čega je tada bila uhapšena.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon što joj je odgovorio da se to dogodilo jer je postojala osnovana sumnja da je bila umešana u ubistvo premijera države, razgovor je prerastao u svađu, a na Instagramu se oglasila i Anastasija, prisetivši se trenutaka hapšenja.

„Mislim da su vaša deca sasvim dobro prošla. A naše posledice golgote koju smo prošli, to nije važno, jel? To što nismo izigravali žrtve i vadili se na veliko nasilje koje smo doživeli u 4 i 6 gdina, ne znači da se nije desilo. Sram vas bilo. Te suze koje sada puštate nekada smo mi u morima. Sram vas bilo,“ napisala je ona.

Iako nije bila direktno prozvala, Karleuša je odlučila da joj odgovori.

„Sve dok osuđeni kriminalci – da, mislim na nanogicu – u ovoj zemlji daju sebi pravo da policiju i državu koja ih hapsi zbog krivičnih dela nazivaju sramotom i maltretiranjem, ova zemlja će biti srpdnja kao što jeste“, napisala je Jelena i dodala:

„Vidim da je Svetlana Ražnatović svoju ćerku baš fino naučila da laže i priča kako su joj policajci držali 4 puške uperene u glavu kad je imala 4 godine?! Bago, alo bre mutava, policija ne nišani decu ali je zato Arkan nišanio i staro i mlado. Zbog tate Arkana su mnoga deca siročad i to je svima jasno. Kao ćerka policajca koji je hapsio Svetlanu Ražnatović zbog najgorih zločina, stajem u odbranu policije“, napisala je ona.

Anastasija se potom ponovo oglasila, prozivajući Jelenu zbog prošlogodišnje navodne seks afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješem.

PROČITAJTE JOŠ

„A ti, molim te, ne morališi, ne glumataj i ne pizvaj se na teme za koje te niko ne pita. Gledam ovaj tvoj performans „Srećan rođendan“ koji si snimila svom ljubavniku i mogu ti reći da je to nešto najbolje što si otpevala. Ako smeš, stavi na Youtube i imaćeš milion pregleda za 24 sata. Garantujem ti. Možda budeš i ispred mene u trendingu“, napisala je Anastasija.

Karleuša je potom ponovo odgovorila, navodeći da bi joj, kako je rekla, bilo bolje da se pozabavi „mrtvom karijerom svoje majke“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare