Podeli
Foto:EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

U najnovijem intervjuu koji je dao za inostrane medije, reper Kanje Vest izjavio je da je bio, kako kaže, funkcionisalni alkoholičar, ali da je u jednom trenutku ipak odlučio da prestane sa konzumiranjem alkohola.

U intervjuu za “GQ” priznao je da se poroku odao zbog toga što je bio razočaran činjenicom da nije uspeo da osvoji određene muzičke nagrade, prenosi “TeenStar”.

PROČITAJTE JOŠ

“Zamislite da u istoj godini izdate dva albuma, a ni jedan od njih ne bude nominovan za album godine. Zamislite da nikada ne čujete sopstvenu pesmu na radiju dok se vozite u automobilu, a pored vas su supruga i čerka,”, izjavio je reper.

On je potom i ispričao zbog čega se odrekao alkohola.

“Jednog dana bio sam u kancelariji i radio, a u frižideru je bilo viskija. Krenuo sam da uzmem ‘dnevno pićence’, ali sam onda zastao i pomislio: ‘đavole, nećeš me pobediti danas”, izjavio je on i dodao:

“Ta je odluka poput tetovaže. Nisam popio piće otkad sam shvatio da imam potrebu da pijem svakog dana. No, niko mi nikada nije rekao: ‘hej, ti si alkoholičar’,” nastavio je.

“Zvali su me svakakvim imenima, nazivali su me ludakom – ali nikad alkoholičarom. A doručkovao bih votku i sok od narandže,” priznao je reper.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.