Foto: Instagram/ dragana_mirkovic

Dragana Mirković je 21 godinu u braku s biznismenom Tonijem Bijelićem, a njihov brak smatra se jednim od najskladnijih na javnoj sceni. Pevačica je sada otkrila da ju je Toni zaprosio na nesvakidašnji način.

Dragana Mirković je prosidbu izdvojila kao jedan od najlepših trenutaka u odnosu s Tonijem, te je i ispričala kako se to odigralo.

Kako je rekla, nakon što ju je zaprosio, nisu se više odvajali.

PROČITAJTE JOŠ

„Najsrećnija sam već duže vreme. Kad me je zaprosio, bila sam više u šoku. Desilo se na semaforu, na crvenom svetlu“, počela je Dragana.

„Samo je izleteo, kaže da je tad smogao snage, a ja sam se nasmejala. Atipičan, ali presrećan trenutak, mnogo lepih trenutaka je bilo“, ispričala je pevačica u emisiji Amidži šou.

Dragana Mirković i Toni Bijelić u braku koji traje duže od dve decenije imaju sina Marka i ćerku Manuelu, koji se nikada javno ne eksponiraju.

Naime, kako je nedavno ispričala, javni život nikad nije bio njihova sfera interesovanja, uprkos tome što im je majka jedna od najpopularnijih pevačica u regionu već skoro četrdeset godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

„Oni nemaju taj osećaj i to je divna stvar. Ja sam za njih mama i nikada nisu eksponirali to šta sam ja, čak ne znaju ni svi njihovi drugari. Oni su odrastali bez opterećenja mog imena, tako da jako sam ponosna na sebe, a preponosna sam na njih što nisu imali želju da budu poznati“, objasnila je ona tada, te otkrila čime se njena deca trenutno bave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

„Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava akademiju, pa će da odabere studije. Muziku vole iz hobija i jako su talentovani, Marko svira klavir, Manuela gitaru i prelepo peva, ali za mamu baš je onako kako treba da bude i stvarno sam srećna što živimo lepim životom“

Bonus video

Prosidba na fudbalskom stadionu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)