Dragana Mirković
Dragana Mirković Foto: Dragan Mujan/nova.rs

Dragana Mirković ovog leta održala je nekoliko koncerata u Srbiji i reginu, te je obarala rekorde u svakom gradu, što dokazuju i fotografije. Izgleda joj je najteže palo sređivanje i šminkanje budući da tokom boravka u Beču nije koristila usluge frizera i šminkera

PROČITAJTE JOŠ

„Tokom korone uopšte mi nije nedostajao ni frizer ni šminker. Inače me nervira kada dođe termin da ja treba da sredim nokte ili kosu, meni je to gubljenje vremena to me smara. Privatno se ne šminkam. Ljudi koji me poznaju kažu da im se više dopadam bez šminke. To nije uticalo na moju psihu i to me je baš resteretilo“, rekla je Dragana svojevremeno za Nova.rs.

S druge strane, ona slobodno vreme upotpunjava baveći se društvenim mrežama i odgovaranju na pitanja svojim fanovima. Jedina osoba koja stoji iza folk zvezde Dragane Mirković i kojoj duguje mnogo je njen suprug Toni Bijelić, a njihov brak važi za jedan od najskladnijih na estradi.

Toni nema običaj da se javno eksponira uz svoju suprugu, niti da govori o njihovoj privatnosti. Nekako se uvek drži po strani, ali je za nju prisutan 24 sata.

Doduše, kada je Dragana postala aktivna na Instagram profilu, redovno objavljuje njihove zajedničke fotografije sa putovanja i proslava. Juče je takođe na društvenu mrežu ubacila sliku, sa posebnim citatom.

„Iza svake uspešne žene stoji uspešan muškarac“, napisala je pevačica.

BONUS VIDEO

Nucci recituje pesmu Mileta Kitića

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

Komentari

Svi komentari (0)