Kako je krenulo: Mili tajna veza između Avramovića i Cobija

Showbiz 11. apr. 202111:09 > 13:14
Podeli:
Cobi, Miloš Avramović, Marko Milivojev Mili
Foto: Nova.rs

Pre nego što je reditelj filma i serije "Južni vetar", Miloš Avramović, započeo saradnju sa reperima, nije ni slutio da će doći do brojnih hitova koji su nastali u međuvremenu. Kako Nova.rs saznaje, reper Marko Milivojev, poznatiji kao Mili, spojio je Avramovića sa Slobodanom Veljkovićem Cobijem, odakle je potekla saradnja sa brojnim reperima za predstojeće projekte. 

„Milivojev i Avramović se godina znaju jer su iz istog beogradskog kraja. Tokom jednog privatnog druženja sasvim slučajno su se dotakli teme o muzici gde je nastala ideja za posao. Miloš je Miliju ponudio prvi posao jer je od gradskih mangupa čuo da je talentovan i vredan, pa je tako i nastala pesma o uličnom gasu“, otkriva naš izvor i dodaje da je Mili odveo Avramovića kod Cobija u studio.

„Pošto Mili izuzetno ceni Cobijev rad, što se i dokazalo na zajedničkim projektima, odveo je Miloša u reperovu firmu „Bassivity“. Tokom prvog susreta Avramović i Veljković su se skontali pa su tako i započeli pregovore o budućem radu. Mili je predložio da u projektu bude više pesama u rep fazonu i uverio Avramovića da je Cobi za to „Jug do koske“. Zahvaljujući Miliju, danas su se mnogi reperi ostvarili kroz projekat „Južni vetar“, ali on to nikada nije želeo da potencira, niti da skuplja poene uz pomoć toga“, rekao je naš izvor.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, Miloš Avramović je pre nekoliko dana u razgovoru za Nova.rs ispričao koliko mu znači Cobijevo mišljenje u poslu.

„Kada sam dogovarao saradnju sa mladim reperom Markom Milivojevim Milijem iz Mirijeva, pričali smo da uradimo neku sličnu pesmu, pa smo došli do toga da uvežemo celu priču sa ‘Basivitijem’. Otišli smo na sastanak sa Cobijem i Reksonom i sve se izdogovarali. Poslušali smo neke matrice i odatle je krenulo nekim svojim tokom. Što se tiče odabira repera, prepustio sam Cobiju da mi nešto predloži i preporuči. Svakodnevno dobijam po pet, šest pesama i raznih predloga, pa ako mi se nešto zaista tu učini interesantnim, onda se fokusiram na to”, rekao je Avramović za naš portal.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar