Senidah, Maja Berović i Kija Kockar
Senidah, Maja Berović i Kija Kockar Foto: Instagram/senida_h/Dragan Mujan/Vesna Lalić/Nova.rs

Jednom od menadžera pevačice Senide Hajdarpašić poznatije kao Senidah, pre dve večeri je bačena bomba na kuću u Ljubljani. Prema nezvaničnim informacijama niko od ukućana nije povređen, a policija je ubrzo nakon poziva izašla na uviđaj. Ukoliko pogledamo prethodne godine, ovo je tek jedan u nizu slučajeva u kojima su se popularne pevačice sa domaće muzičke scene našle u jeku kriminalnih obračuna.

PROČITAJTE JOŠ

Domaći mediji svojevremeno su pisali i da je pevačica Maja Berović bila na udaru kriminalaca koji su pretnjama pokušavali da je ucene da sarađuje sa njima kako bi od nje uzimali novac od nastupa. Na Majinu kuću u beogradskom nasilju Lisičiji potak, prema pisanju tabloida, bačena je bomba 2019. godine, a nakon toga je krenula da dobija i preteće poruke.

Pevačica je, kako se tada pisalo, i dalje odbijala njihovu „ponudu“ pa je nakon njenog nastupa u Mostaru izrešetan kombi u kojem su bili muzičari iz njenog benda. Pevačica i njen suprug su nakon toga unajmili obezbeđenje.

Bomba je tokom 2019. godine bila bačena i na studio Filipa Miletića i Miloša Roganovića na Bežanijskoj kosi.

Rijaliti učesnica Kija Kockar koja je tada bila povezana sa nesrećnim događajem, a zbog toga što je u studiju snimala muziku i bila bliska sa dvojicom momaka, izjavila je tada za Blic da je šokirana saznanjima.

„Ne znam šta se tačno desilo. Upravo sam se čula sa Milošem, ne znaju ni oni, jer stoje ispred studija i ne mogu da uđu zbog uviđaja. To je užas, ja sam u šoku. Kao porodica smo, ovo je pravi užas. Bitno je da su svi živi i zdravi“, rekla je tada.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)