Darko Lazić
Darko Lazić Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevač je publiku osvojio kada je pobedio u popularnom takmičenju "Zvezde Granda", ali niko nije mogao da predvidi da će mu reputaciju poljuljati brojni poroci.

Darko Lazić je u oktobru napunio 30 godina, a za nešto više od decenije koliko je prisutan na estradnoj sceni uspeo je u nečemu zbog čega bi mu mnogi rokeri pozavideli. Naime, iako rokenrol muzičare prati loš glas da su poročni, Lazić je dokazao suprotno – folker je sa samo 30 godina javnost šokirao sklonostima ka gotovo svim porocima.

PROČITAJTE JOŠ

Osim prekomerne konzumacije alkohola, o Laziću se često pisalo i u kontekstu korišćenja nedozvoljenih supstanci. Poslednji u nizu primera njegovog kontroverznog ponašanja jeste hapšenje zbog prekoračenje brzine tokom vožnje. Laziću se to toliko puta desilo, da se više i ne računa kao vest, a javnost se pita zbog čega se pevač i dalje štiti od zakona. Ovog puta su toksikološki nalazi potvrdili da je u večeri hapšenja konzumirao kokain, što je Lazić negirao, a nakon toga tvrdio da mu je supstancu neko „sipao u piće“.

Osim problema sa alkoholom i drogama, nekadašnji pobednik „Zvezda Granda“ se mučio i sa prejedanjem. Posledica toga je iznenadno gojenje koje je dovele i do hirurške intervencije. Lazić je otvoreno govorio o svojoj borbi sa viškom kilograma, a kako bi rešio problem podvrgao se operaciji želuca.

Njegova sklonost ka porocima koštala ga je i stabilnog privatnog života. Naime, pevač je do sada imao tri ozbiljne veze, ali se nijedna nije završila slavno. Neko vreme je bio u braku sa Anom Sević, sa kojom je dobio ćerku, ali taj brak nije potrajao. Sevićeva je kasnije pričala da su Darkovi poroci bili glavni razlog njihovog rastanka.

Ana Sević
Ana Sević Foto: E-Stock

Pevač je sreću kasnije okušao sa mladom Marinom Gagić, koju je i verio. Dobili su sina, ali ga je Gagićeva ubrzo ostavila jer nije mogla da izdrži njegov haotični život. Tih dana se često pisalo da ju je Darko varao dok je bila trudna, iako mu je ona bila najveća podrška kada je doživeo saobraćajnu nesreću i jedva preživeo.

Marina Gagic
Marina Gagić Foto:E-Stock/Miloš Rafailović

Lazić je pažnju javnosti opet privukao kada je uplovio u vezu sa pevačicom Barbarom Bobak. Oboje su na početku isticali koliko se vole, a ljubav su ubrzo ozvaničili veridbom. Javnost je bila skeptična da će mu ova veza potrajati, a to se ubrzo pokazalo kao tačna procena.

Nedugo nakon što je pevač uhapšen prošle nedelje Barbara se oglasila i otkrila da je njihova veza završena.

Darko Lazić i Barbara Bobak Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Sklonost ka porocima i skupim stvarima dovela je do toga da duguje ogroman novac zelenašima, koji navodno i dalje otplaćuje.

Sve ovo Darko Lazić je „postigao“ do 30. godine, a javnost se pita šta će nekada perspektivni pevač sa svojim životom uraditi u danima koji dolaze.

BONUS VIDEO: Svi skandali Darka Lazića

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)