Darko Lazić Foto: E-Stock/Caslav Vukojicic; Filip Krainčanić/Nova.rs

Pevač je pre dva dana priveden zbog niza prekršaja u saobraćaju, a pored brze vožnje bio je pozitivan na testovima za alkohol i narkotike.

Darku Laziću su ovi poroci očigledno veliki problem u životu, budući da su ga tri žene sa kojima je živeo ostavile upravo zbog njegovog načina života.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, njegova poslednja devojka, pevačica Barbara Bobak, se nakon što je Darko priveden oglasila i rekla da oni već neko vreme nisu u vezi.

„Kada bih rekla da sam iznenađena ili razočarana, lagala bih. Prosto sam otupela i njegov život više nije moj problem. Nismo se videli, čuli smo se kratko. Pričali smo o tehničkim stvarima, stanu, kad da pokupim ostatak garderobe“, rekla je Barbara za „Telegraf“, pa otkrila zbog čega su stavili tačku na vezu:

„Sve je uticalo, sve se skupilo, odavno, ali njegovo hapšenje nije razlog tome. Da me je varao ili ja njega, to bi se saznalo odmah, stvari koje mi je radio su mnogo gore od toga.“

Osvrnula se i na njegovo privođenje i vožnju u alkoholisanom stanju.

„Nismo u odnosima, a moje mišljenje je isto kao i mišljenje većine naroda“, priznala je pevačica i rekla da li je pokušavala da Darku skrene pažnju na to da smanji poroke:

„Svakodnevno, po tri puta dnevno, mesecima. Kad je dosta, dosta je.“

Darko Lazić i Barbara Bobak Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Lazić je slične probleme imao i sa prethodnom partnerkom Marinom Gagić, sa kojom ima i sina Alekseja. Naime, ona mu je zamerala zbog njegovog načina života, pogotovo nakon teške saobraćajne nesreće usled koje je jedva ostao živ.

Pisalo se, naime, da je bilo svađa zbog njegovog načina života, da je bilo suza, alkohola i preljube. Čak je bilo i govora o tome da je on zaboravljao na njihove planove, te ga je Marina više puta čekala da dođe po nju, a on se nikada nije pojavio, jer je bio u nekom provodu.

Posle mnogo skandala, oni su raskinuli veridbu, nakon čega je ona nastavila miran život sa njihovim sinom i veoma je aktivna na društvenoj mreži Instagram, od koje i zarađuje.

Marina Gagic
Marina Gagić Foto:E-Stock/Miloš Rafailović

Izvor blizak pevaču je jednom prilikom za medije otkrio da je i Darkova bivša supruga Ana Sević zamerala pevaču zbog ovakvog načina života. Darko je i tada pod dejstvom psihoaktivnih supstanci pravio probleme supruzi i tako su počeli problemi u njihovom braku.

„Njegovi prvi veliki problemi sa drogom, ali i sa Anom u braku počeli su početkom 2016. Znao je on da se opusti sa time i ranije, ali je u jednom trenutku krenuo baš da preteruje sa kokainom“, rekao je tada pevačev prijatelj, a pisalo se kako se Ana često žalila svojim prijateljima na Darka zbog ovih poroka, te da navodno ne zna gde se nalazi od droge i alkohola.

Ana Sević je nakon razvoda takođe našla mir, udala se i rodila još dvoje dece.

Kao i tokom veze sa Marinom, i tokom braka sa Anom kružile su glasine o prevarama, ali je ipak svim njegovim partnerkama najveći problem bilo to što je pevač poročan.

Foto:Zoran Lončarević

BONUS VIDEO: Darko Lazić i Barbara Bobak Grand

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)