Kako je Britni ponovo posrnula: Za sve je kriv njen otac

Podeli:
Foto:EPA/ANDREW GOMBERT

Jedna od omiljenih tinejdž zvezda devedesetih godina, Britni Spirs, prošle godine je otkrila da su je prošle godine hospitalizovali protiv njene volje i da su je prisilili da pije lekove od kojih joj je bilo loše.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica je šokirala javnost svojom izjavom, a celu priču je potvrdila i njena majka, Lin Spirs, koja kaže da je Britni pod potpunom kontrolom svog oca već 13 godina.

Britni je po mišljenju mnogih obožavatelja žrtva grupe ljudi, u kojoj se nalaze njeni menadžeri, izdavačka kuća i porodica, a to sve traje od njenog detinjstva.

2007. godine pevačica nije mogla da izdrži pritisak i tada se dogodio njen čuveni nervni slom, a fotografije na kojima sama sebi brije glavu su obišle svet.

Nakon što je bila hospitalizovana, Džejmi Spirs, njen otac je zatražio trajno starateljstvo nad ćerkom. U tome je i uspeo i dobio starateljstvo na temelju njene nesposobnosti za donošenje sopstvenih odluka i rane demencije.

Od 2008. godine sve njene nekretnine, novčana sredstva i sve veće životne odluke stavljene su pod kontrolu njenog oca i advokata Endrua Valeta. Britni ne raspolaže svojim novcem, već dobija nedeljni džeparac.

Ne sme sama da vozi automobil, da se uda, da glasa itd. Britni je čak na sudu ispričala da je htela dete s dečkom Semom, ali da joj je otac zabranio to, pa su sada njeni obožavatelji sve odlučniji da joj pomognu. Oni su pokrenuli pokret #FreeBritney na društvenim mrežama kako bi je oslobodili kontrole njenog oca i kako bi ponovo imala normalan život i nenarušena lična prava.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar