#FreeBritney: Zašto se fanovi bore za oslobađanje Britni

Showbiz 16. jul. 202014:41
Podeli:

Pevačica Britni Spirs ponovo je zabrinula svoje pratioce na duštvenoj mreži Instagram kada je objavila dva video snimka u kojima pleše, a izgleda veoma zastrašujuće i neuredno.

PROČITAJTE JOŠ

Britni je sada objavila novi video snimak na Instagramu, u kom se vidi da uživa u plesu i da je talentovana, ali se može videti i da je veoma neuredna i u lošem psihičkom stanju.

Kosa joj je masna i neočešljana, a šminka razmazana i ima tamne krugove oko očiju. Izgleda loše, iako tvrdi drugačije – da je dobro i da uživa u životu.

Ona se ispod prvog video snimka u kom pleše uz pesmu Bili Ajliš izvinila svojim fanovima i napisala:

„Znam da bi trebalo da stavim šminku i očešljam kosu, ali samo želim da plešem“ napisala je u opisu objave.

Ispod drugog video snimka u kom pleše uz Rijaninu pesmu napisala je da voli njenu muziku i dodala:

„Osećam kao da letim uz ovu muziku“, a ispod ovog komentara su se brojni obožavatelji širom sveta zabrinuli.

Dok neki fanovi komentarišu da je na lekovima ili nedozvoljenim supsatncama, drugi kažu da je sve ovo rezultat toga što nema kontrolu nad svojim životom.

Smatraju da je „zarobljena“ i ograničena da odlučuje o svom životu, jer starateljstvo nad njom ima njen otac, koji kontroliše i njene finansije, još od 2007. godine, kada je imala nervni slom.

Na društvenim mrežama je veoma aktivan „Oslobodite Britni“ pokret, a fanovi su ljuti jer je samo ona na stubu srama, dok su druge zvezde nakon nervnih slomova nastavile normalno sa životom.

„Zašto je Britni i dalje na stubu srama zbog onoga kroz šta je prošla još 2007? Niko ne spominje prošlost Džastina Bibera, Čarlija Šina, Kanjea Vesta i drugih. Zašto je ona pod starateljstvom, a ovi drugi, koji su uradili mnogo gore od nje, nisu“, još je jedan komentar u akciji „Oslobodite Britni“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar