Aleksandra Prijovic i Filip Zivojinovic
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su za luksuznu vilu na Bežanijskoj kosi svojevremeno podigli kredit od čak 500.000 evra, a njen enterijer je bajkovit.

Njihova raskošna vila ima čak četiri spavaće sobe, a nalazi se u u komšiluku Lepe Brene i Bobe Živojinovića, inače Filipovog oca i maćehe.

Poseban detalj u dnevnoj sobi jeste beli klavir, ukrašen figuricama belog anđela i belim cvećem.

Pevačica voli da se opušta uz kafu na terasi, odakle se prostire širok pogled.

Dvorište luksuzne vile Živojinovića međutim nije vidljivo s ulice, te Filip i Aleksandra imaju potrebnu privatnost.

Podsetimo, svojevremeno su se u medijima pojavili detalji o kupovini luksuzne nekretnine.

PROČITAJTE JOŠ

„Filip i Prija su odlučili da podignu kredit za luksuznu vilu, koja košta oko pola miliona evra. Želeli su da se skuće blizu njegove porodice, pa će im susedi biti upravo Brena i Boba“, pričao je izvor za medije tada i dodao da je Živojinovićima bila bitna i lokacija novog doma:

„Kada su pazarili kuću, želeli su da bude baš na Bežanijskoj kosi jer je Filip vezan za taj deo grada. S druge strane, u blizni su im Brena i Boba, koji će im uvek priskočiti u pomoć oko čuvanja deteta. Oni su dosta vezani, vole zajedno da putuju i provode praznike, pa su hteli da tako i ostane. Čim su kupili kuću, odlučili su da je srede od poda do plafona, pa su angažovali dekoratere. Nisu želeli ništa da prepuste slučaju“, pričao je tada sagovornik blizak Aleksandri i FIlipu.

Bonus video

Lepa Brena sa suzama u očima: Konačno sam se okupila s porodicom

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)